De dochter is niet uitgenodigd voor een feest omdat ze niet is ingeënt: de moeder, woedend, probeert wraak te nemen - Curioctopus.nl
x
De dochter is niet uitgenodigd voor…
Het kinderdagverblijf stuurt een bericht naar de ouders: 15 tekeningen van Irina Blok vertellen perfect hoe ons leven is veranderd na Covid

De dochter is niet uitgenodigd voor een feest omdat ze niet is ingeënt: de moeder, woedend, probeert wraak te nemen

04 Februari 2021 • Door Janine
1.263
Advertisement

De discussie over nut en noodzaak van vaccins, vooral als het om kinderen gaat, is nog altijd open: er zijn mensen die er geen voorstander van zijn en weigeren zichzelf en hun kinderen te laten vaccineren. Uit deze keuze opende een moeder een confrontatie op Reddit, waarbij ze artsen vroeg om hun ergste ervaring met no-vaxers te delen en vervolgens haar ongelooflijke verhaal te vertellen. 

via: The Sun

Een moeder organiseerde een verjaardagsfeestje voor haar dochter, maar besloot vrijwillig een niet-gevaccineerd meisje niet uit te nodigen omdat dit de gezondheid van een andere gast die onlangs een aanzienlijk probleem had gehad, in gevaar zou kunnen brengen. Dus besloot ze de uitnodiging aan de vriendin van dansles van haar dochter te annuleren door de situatie aan haar moeder uit te leggen. Deze laatste vond haar keuze oneerlijk en besloot wraak te nemen op een manier die werd omschreven als “gemeen”. 

De moeder van het niet-gevaccineerde meisje probeerde het feestvarken van de dansschool die ze bezocht af te krijgen, hoewel haar plan vrij snel mislukte: de eigenaresse van de dansschool wist niet dat sommige kinderen niet waren ingeënt en ze besloot daarom om beperkingen uit te voeren. Het verhaal van de vrouw leidde tot een debat op Reddit en gebruikers vonden de moeder van het niet-gevaccineerde kind onverantwoordelijk en egoïstisch. Is de gezondheid van mensen niet belangrijker dan een feestje? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt