Opa gaat naar de crèche om zijn kleindochter op te halen, maar neemt de "verkeerde" mee - Curioctopus.nl
x
Opa gaat naar de crèche om zijn kleindochter…
Hij wint €122 miljoen in de loterij maar blijft zijn werk doen zonder betaald te worden 7 schadelijke gewoonten die ervoor zorgen dat je hersenen voortijdig verouderen

Opa gaat naar de crèche om zijn kleindochter op te halen, maar neemt de "verkeerde" mee

29 Juni 2021 • Door Janine
39.862
Advertisement

Het lijkt op het verhaal uit een komische film, met een bittere nasmaak, omdat het gebaseerd is op misverstanden. Wanneer ouders hun kinderen niet van de kleuterschool of school op kunnen halen, schieten heel vaak - en gelukkig - grootouders te hulp. Deze nemen de kleinkinderen mee naar huis: een scenario dat we allemaal kennen. Maar in Arezzo, in Toscane, maakte een grootvader een grote fout. De man ging naar de crèche om zijn kleindochter op te halen, maar hij nam een ​​ander meisje mee naar huis. Maar dit is niet de enige fout die de oudere man maakte: hij belde namelijk aan bij de crèche en niet bij de kleuterschool, die zich ernaast bevindt. En dat is nog niet alles: de man had niet door dat het kind dat hij meekreeg niet zijn kleindochter was.

Dit misverstand duurde ongeveer een half uur, de tijd die nodig was om naar huis te gaan. Toen ze eenmaal thuis waren, realiseerden de andere familieleden zich dat het kind niet van hen was: dus kwamen ze meteen in actie om de "verkeerde" kleindochter terug te brengen. Gedurende deze tijd was een familielid van dit kind naar de crèche gegaan die, omdat ze haar niet vond, onmiddellijk de politie belde. Ondertussen wachtte de kleindochter van de oudere man, die zich de deur ernaast bevond, tot iemand haar zou komen ophalen.

De gemeente Arezzo heeft een disciplinair onderzoek ingesteld tegen een opvoeder en een conciërge. Volgens de reconstructies lijkt de fout bij hen te zijn begonnen: in feite zouden ze het verkeerde meisje aan de man hebben meegegeven. Meestal gaan de ouders naar de kleuterschool om de kinderen op te halen, maar als dit niet mogelijk is, moet men een volmacht tonen om te worden geïdentificeerd en om dergelijke fouten te voorkomen. De loco-burgemeester van Arezzo bevestigde vervolgens dat de fout in de eerste plaats is begaan door de structuur en dat degenen die verantwoordelijk zijn voor het incident, de opvoeder en de conciërge van de kleuterschool, disciplinaire gevolgen zullen krijgen: op dit moment zijn ze geschorst.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt