2-jarig jongetje vindt een envelop in huis en versnippert meer dan $1000 in de papierversnipperaar

Janine

14 Juni 2021

2-jarig jongetje vindt een envelop in huis en versnippert meer dan $1000 in de papierversnipperaar
Advertisement

Veel ouders weten het goed: soms is het al voldoende om de kinderen een paar minuten alleen te laten om te beseffen dat ze kleine en grote rampen zouden kunnen veroorzaken. Zo zijn kinderen tenslotte, en vaak leidt hun nieuwsgierigheid ertoe om te gaan waar ze niet zouden moeten gaan en dingen te doen die moeders en vaders verbijsterd achterlaten.

Ook Jackee en Ben kregen de rekening gepresenteerd - zo zouden we het wel kunnen zeggen! - de ouders van Leo, een 2-jarige jongen die de hoofdrol speelde in een episode die hem over de hele wereld beroemd maakte. Geïntrigeerd door een envelop die hij in huis vond, bedacht het kind om het in de versnipperaar te doen. Jammer dat er een flinke stapel bankbiljetten in zat, met zorg en standvastigheid door de ouders bewaard om een ​​schuld af te lossen!

via Benbelnap/Twitter

Advertisement
Benbelnap/Twitter

Benbelnap/Twitter

De jonge ouders stonden te popelen om een ​​seizoenskaart te kopen om de voetbalwedstrijden van hun favoriete team, van de Amerikaanse Universiteit van Utah, bij te wonen. Om dit te doen vroeg Ben, omdat hij dat bedrag niet in één keer kon betalen, zijn ouders om hulp, die aanboden om voor hen te betalen.

Dus, beetje bij beetje, besloten Ben en Jackee dat ze het geld zouden teruggeven aan de grootouders van de kleine Leo. Zij slaagden er weliswaar met enige moeite in om 1060 dollar opzij te zetten, zorgvuldig bewaard in de envelop die vervolgens in de handen van het kind belandde.

Benbelnap/Twitter

Benbelnap/Twitter

Binnen korte tijd zouden ze het geld aan de ouders van Ben hebben overhandigd maar hun zoon Leo had blijkbaar andere plannen... Dus plotseling konden de twee de noodlottige envelop niet meer vinden. Ze zochten overal, maar het leek letterlijk in het niets te zijn verdwenen.

Lades, kledingkasten, verborgen hoekjes: na op alle mogelijke en denkbare plekken gekeken te hebben, was er maar één over, even aannemelijk als angstaanjagend, de papierversnipperaar! En precies daar was de envelop geëindigd, die samen met alle bankbiljetten die erin zaten zeker niet ongeschonden door dit incident is gekomen.

De bankbiljetten, aan flarden gescheurd onder het deksel van het apparaat, waren duidelijk onbruikbaar. Het was voldoende om te ontdekken dat alles het werk was van de kleine Leo, die het leuk vond om de envelop in het meedogenloze apparaat te gooien.

Advertisement
Benjamin Billy Belnap/Facebook

Benjamin Billy Belnap/Facebook

Verbitterd en ongelovig tegelijk, besloten Ben en Jackee hun verhaal op het web te delen, wat veel reacties opriep van gebruikers, die zichzelf niet spaarden voor vermakelijke en ironische grappen, ook om een ​​beetje te minimaliseren wat er was gebeurd.

Wat moet er in deze gevallen nog gebeuren behalve proberen de vernietigde bankbiljetten toe te vertrouwen aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in het herstellen ervan? Weinig: kinderen krijgen betekent ook dit en we zijn er zeker van dat Ben en Jackee vanaf nu heel voorzichtig zullen zijn waar ze hun geld neerleggen!

Advertisement