Een auto bezet dagenlang het voor hem gereserveerde parkeerterrein: hij vindt een manier om hem 18 hoge boetes te laten geven - Curioctopus.nl
x
Een auto bezet dagenlang het voor hem…
Een onderwijzer vraagt ​​zijn studenten wie Hitler is en ze weten geen antwoord te geven: de video zorgt voor discussies Een alleenstaande homoseksuele man laat alles achter zich om een ​​meisje te adopteren dat een jaar alleen in het ziekenhuis verbleef

Een auto bezet dagenlang het voor hem gereserveerde parkeerterrein: hij vindt een manier om hem 18 hoge boetes te laten geven

26 Februari 2021 • Door Janine
2.255
Advertisement

Het vinden van een parkeerplaats onder je huis of in de buurt van je werk kan een echte nachtmerrie worden. Al die mensen die te maken hebben met het chaotische verkeer in hun steden en met bijzonder drukke gebieden, waar een comfortabele plek een soort luchtspiegeling is, zijn zich hiervan terdege bewust.

En de Engelse man over wie we je gaan vertellen, weet er ook iets van. Op het sociale platform Reddit vertelde deze medewerker over zijn avontuur, dat echter, dankzij zijn ingenieuze en wraakzuchtige vondst, een slechte ervaring werd voor degene die zijn parkeerplaats niet had gerespecteerd. Een verhaal dat een inkijkje geeft in een echte “urban jungle”. 

via: Daily Mail

Volgens wat hij zei, werkt Reddit-gebruiker Goalnado voor een klein bedrijf in Noord-Londen, een erg chaotische buurt met de klassieke parkeerproblemen van elke stad. Voor ongeveer 1.600 euro per jaar heeft de werknemer een gehuurde en gereserveerde plaats in een kleine garage. Tot nu toe alles goed, tot hij op een dag op zijn werk aankwam en een onbekende auto zonder toestemming zijn plek had bezet.

En het ging dagenlang door, zonder ooit te weten wie de eigenaar was: toen hij aan kwam rijden, stond de auto er al, en ook wanneer hij vertrok. De verschillende berichten die op de voorruit van de auto waren achtergelaten, hadden geen zin: hij vond ze steeds verscheurd op de grond. Na 10 dagen op deze manier te hebben doorgebracht, diende zich voor de Reddit-gebruiker een kans op wraak aan. 

 

Een van zijn collega's zou twee weken met vaderschapsverlof zijn en zijn broer zou een maand op vakantie gaan naar Canada. Een parkeerplaats zou daarom worden vrijgemaakt en de auto van zijn broer zou thuis ongebruikt blijven. Uitgaande van deze overwegingen kun je misschien wel begrijpen wat zijn plan was.

"Op een vrijdagavond wachtte ik tot laat - zo is te lezen in zijn bericht op Reddit - en ik parkeerde de auto van mijn broer achter mijn plek en blokkeerde de auto van de onbekende. "Toen belde ik het bedrijf dat de parkeerplaats beheert en registreerde het kenteken van mijn broer - vervolgde hij - om er zeker van te zijn dat zijn auto geen boete zou krijgen. Ik heb ook aangegeven dat de auto daar niet mocht staan”. Op dat moment, voor het onbekende misbruik van parkeren, begon het echte avontuur. 

Advertisement

De auto die hem blokkeerde, stond legaal geparkeerd, terwijl de zijne dat niet was. Na ontvangst van de eerste boete (circa 115 euro) kon de man de auto niet meer. verwijderen. Zo ontving hij de volgende dagen andere boetes voor het verboden te parkeren in dat gereserveerde gebied. In totaal kreeg hij 18 bekeuringen, om ruim 2.000 euro te betalen: de auto van de broer van de werknemer bleef een maand staan, waardoor de onbekende niet weg kon met de auto. De Reddit-gebruiker negeerde ondertussen de verzoeken van de man, die herhaaldelijk probeerde de eigenaar van de auto te traceren die hem blokkeerde.

Het plezier eindigde voor hem toen zijn broer terugkeerde uit Canada. De auto is verwijderd en als bij toverslag heeft niemand meer op zijn plaats geparkeerd.

Wat vind je van het plan van deze man? Overdreven of terechte reactie?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt