Een door zijn moeder in de steek gelaten panter groeit op met een Rottweiler: ze zijn onafscheidelijk

Janine image
door Janine

17 Maart 2021

Een door zijn moeder in de steek gelaten panter groeit op met een Rottweiler: ze zijn onafscheidelijk
Advertisement

Ouders zijn niet alleen degenen die een schepsel op de wereld zetten, maar ook, en misschien vooral, degenen die ervoor zorgen. Luna is een prachtige panter geboren in een Siberische dierentuin. Om een ​​onbekende reden werd ze onmiddellijk in de steek gelaten door haar moeder, die haar niet de melk en zorg gaf die de welp nodig had, waardoor haar overlevingskansen drastisch werden beperkt. Luna had echter het geluk om een ​​nieuwe familie te vinden, bestaande uit een vrouw en een Rottweiler. De vrouw had ervaring met de zorg voor grote katachtigen en, in het bijzonder geraakt door haar verhaal, besloot ze haar te helpen en haar op te laten groeien, omringd door de genegenheid die ze nodig had.

via rottweilerlife.com

Advertisement

luna_the_pantera/instagram

Als het de bedoeling van de vrouw was om in eerste instantie de panter een gezonde ontwikkeling te garanderen, bouwde ze in korte tijd een grote band met haar op: het management van de dierentuin liet de vrouw, in het licht van deze situatie, de verantwoordelijkheid voor Luna overnemen. In feite kent de vrouw de behoeften van deze dieren: ze weet welk dieet ze moeten volgen, welke vitamines ze nodig hebben en wat hun behoeften zijn.

Advertisement

luna_the_pantera/instagram

Toen Luna thuiskwam, ontmoette ze Venza, een Rottweiler die de vrouw eerder had gered. Deze laatste zorgden ervoor dat de twee elkaar langzaam leerden kennen, dat ze allebei hun ruimte hadden en dat ze zich rustig op elkaar konden afstemmen. De twee kleintjes van de familie namen de tijd om elkaar te leren kennen en na korte tijd werden ze onafscheidelijk: Venza verwelkomde Luna zonder enige jaloezie te tonen.

luna_the_pantera/instagram

De een heeft in de ander de perfecte speelkameraad gevonden: beide, ondanks dat de panter volwassen is geworden en ze allebei erg groot zijn, houden van spelen. Ze gaan samen op pad, ontdekken graag nieuwe plekken, spelen in de sneeuw, eten naast elkaar en knuffelen hun baasje. Nu is er een diepe vriendschap tussen de twee ontstaan ​​en de foto's laten zien hoeveel ze van elkaar houden.

luna_the_pantera/instagram

De vrouw heeft de groei van Luna gedocumenteerd op haar Instagram-pagina en Youtube-kanaal: ze zorgt voor haar zoals een moeder dat zou doen. Ze houdt haar warm, geeft haar melk, knuffelt haar, gaat met haar wandelen.

luna_the_pantera/instagram

In zeer korte tijd is de welp - in de steek gelaten door haar moeder en waarschijnlijk gered van een ongelukkig lot - een grote, fascinerende en majestueuze panter geworden.

Advertisement