Ze ontdekt dat hij haar bedriegt dankzij FitBit: haar vriend verbrandde om 2 uur 's nachts 500 calorieën

Janine image
door Janine

18 Maart 2021

Ze ontdekt dat hij haar bedriegt dankzij FitBit: haar vriend verbrandde om 2 uur 's nachts 500 calorieën
Advertisement

Het gebeurt weleens dat we het vermoeden hebben dat onze partner ons bedriegt: we merken vreemd gedrag of een bepaald detail op dat twijfel bij ons oproept. Er zijn mensen die, als ze argwaan hebben, besluiten de relatie te beëindigen, maar er zijn er ook die wachten op concreet bewijs alvorens een definitieve keuze te maken. Een vrouw ontdekte op een bizarre manier het bedrog van haar vriend. Dankzij een onverwachte melding van de applicatie van FitBit, een horloge dat de fysieke activiteit van de drager monitort, ontdekte de vrouw dat haar vriend tussen 2 en 3 uur 's nachts 500 calorieën had verbrand.

via news.com

Advertisement
ladienadiaessex/TikTok

ladienadiaessex/TikTok

De protagonist van dit bizarre maar onthullende verhaal is Nadia Essex, ster van een populaire Britse reality-datingshow genaamd "Celebs Go Dating." Nadia heeft het verhaal publiekelijk op TikTok gedeeld en deelgenomen aan een trend waarbij mensen de momenten deelden waarop ze zich realiseerden dat hun relatie voorbij was. In de video legde ze uit dat haar vriend op een avond erg laat thuiskwam en ze een ​​ontbijt voor hem klaar ging maken. Ze zag echter een melding op haar FitBit, die de fysieke activiteitsgegevens van haar partner liet zien.

Advertisement
Kamil S Unsplash

Kamil S Unsplash

Hun trackers waren in feite gesynchroniseerd en toonden de fysieke activiteit van de ander. De FitBit feliciteerde haar vriend met het bereiken van zijn doel, nadat hij tussen 2 en 3 uur 's ochtends meer dan 500 calorieën had verbrand. Hij had haar verteld dat hij de nacht met vrienden in de disco had doorgebracht, maar het excuus overtuigde Nadia helemaal niet. Is het echt mogelijk om in een club zoveel calorieën te verbranden door slechts een paar stappen te doen?

ladienadiaessex/TikTok

ladienadiaessex/TikTok

Dit is hoe Nadia het verraad van haar vriend ontdekte: met een simpele melding die een fysieke activiteit op een ongebruikelijk uur aangaf. De vrouw besloot niet om uitleg te vragen: het zouden nutteloze excuses zijn geweest. In plaats daarvan besloot ze de jongen rechtstreeks te confronteren en de relatie onmiddellijk te beëindigen. Ze stond hem echter niet toe het ontbijt op te eten dat ze voor hem had klaargemaakt: we kunnen wel raden hoe het geëindigd is. De video ging viraal op TikTok en gebruikers vermaakten zich met de meest hilarische commentaren: iemand stelde zelfs voor om een ​​FitBit te kopen voor haar partner om hem in de gaten te houden.

Advertisement