"Mannen, ga niet uit met alleenstaande moeders": deze datingexpert legt de redenen uit

Janine image
door Janine

10 Mei 2021

"Mannen, ga niet uit met alleenstaande moeders": deze datingexpert legt de redenen uit
Advertisement

We weten heel goed dat het op internet mogelijk is om van alles te zien en te horen. Met name op sociale media laat iedereen zijn mening horen, en juist deze pluraliteit leidt vaak tot uitgebreide debatten, vooral als bepaalde onderwerpen aan bod komen. Wat we je nu gaan vertellen, is hiervan het bewijs.

Een video die op TikTok is gepost en waarop een man te zien is die zichzelf een "datingexpert" noemt, heeft veel ophef veroorzaakt omdat hij verschillende redenen heeft opgesomd waarom je nooit met een alleenstaande moeder zou moeten uitgaan, waar hij zich tot een mannelijk publiek richt.

via Mirror

Advertisement
Realtalkmiami/TikTok

Realtalkmiami/TikTok

"De kinderen komen altijd op de eerste plaats." Zo begint de overtuigende verklaring van de man, gepubliceerd en gedeeld door het TikTok kanaal. @Realtalkmiami. "Je zult nooit in het middelpunt van de relatie staan ​​- zei hij - en dat is prima, het is goed dat een kind meer aandacht krijgt, maar je moet weten dat je altijd op de tweede plaats staat".

De tweede reden? "Het is niet jouw kind - vervolgde deze "expert" - dus je zult hem niet kunnen opvoeden en bovendien kan de vrouw met wie je uitgaat hem op elk moment van je afnemen als het niet goed gaat tussen jullie".

De derde reden om niet met alleenstaande moeders te daten: "je zult moeten betalen voor de verantwoordelijkheid van een andere man". En hij eindigt met een echte parel van wijsheid - om het zo te zeggen. “Alleenstaande moeders? Alleen voor recreatieve doeleinden, bescherm jezelf en je portemonnee.”

Advertisement
Realtalkmiami/TikTok

Realtalkmiami/TikTok

Het is niet moeilijk voor te stellen wat de uitspraken van deze man teweegbrachten. Reacties, commentaren en verklaringen stapelden zich op. De meesten van hen zeiden dat ze verontwaardigd, beledigd en verbijsterd waren door wat ze zojuist hadden gehoord. Onder hen waren er ook die de video "rotzooi” noemden en degenen die de beheerders uitnodigden die verantwoordelijk waren voor het delen om het account te verwijderen.

Velen hoopten dat de video en de uitspraken van de zogenaamde "datingexpert" een grapje waren, op de een of andere manier satirisch of provocerend, en er zijn er die op een ironische manier hebben gereageerd. "Ik spreek waarschijnlijk namens alle moeders - we zouden je niet eens voor recreatief gebruik willen, dus zoek maar ergens anders."

Het heeft dus tot discussie geleid, maar ook tot nadenken. Een grap, een provocatie voor een beetje zichtbaarheid, of realiteit? Moeilijk te zeggen. Als deze persoon echt overtuigd is van wat hij beweert, moet hij misschien de volgende keer iets langer nadenken voordat hij zulke dingen publiekelijk op internet zegt.

Advertisement