"Mijn moeder wilde dat ik een liefdesrelatie had op vakantie en betaalde een jongen om met me te komen praten."

Janine image
door Janine

22 Augustus 2022

"Mijn moeder wilde dat ik een liefdesrelatie had op vakantie en betaalde een jongen om met me te komen praten."
Advertisement

Je kinderen gelukkig zien is de droom van elke ouder, die er alles aan zou doen om hun wensen uit te laten komen, en hen zelfs in verlegenheid zou brengen: in een poging om hen te helpen een doel te bereiken, bestaat het risico in feite te overdrijven en het tegenovergestelde resultaat te krijgen. Een voorbeeld? De jonge Lillie vertelt erover, die op haar TikTok-account vertelde over de bizarre episode die ze op vakantie beleefde: haar moeder wilde zo graag dat ze tijdens de reis een liefdesrelatie kon beleven, dat ze in actie kwam om het lot te begunstigen...

via MVS Noticias

Advertisement
 tpwkelll/TikTok

tpwkelll/TikTok

In een clip die snel viraal ging, vertelde het meisje wat er was gebeurd, waarbij ze de aandrang van haar moeder uitlegde om op vakantie een liefdesrelatie te beleven. "Al die tijd drong mijn moeder aan om mensen te leren kennen, met ze te praten en de liefde te vinden." Misschien wilde ze dat haar dochter een opwindende ervaring zou hebben, dat ze een van de mooiste herinneringen zou hebben om haar vriendinnen over te vertellen zodra ze weer op school was, dus besloot ze persoonlijk in te grijpen om alles te vergemakkelijken.

"Ik zat aan een tafel met een vriend van mij," vervolgde Lillie, "toen ik plotseling een jongen met mijn moeder zag praten en ik dacht iets als: 'Dit kan niets goeds zijn.' Ik bleef zitten en na een paar minuten zag ik hem richting onze tafel lopen." De jongen naderde toen om kennis te maken en bevestigde onmiddellijk haar vermoedens: "Hij ging zitten en zei tegen mij: 'Je moeder heeft me gevraagd om met je te komen praten.' Ik schudde mijn hoofd en antwoordde:' Je hoeft niet met me te praten, doe gewoon wat je wilt doen. Negeer haar.'"

Advertisement
tpwkelll/TikTok

tpwkelll/TikTok

Maar op dat moment bekende hij: “Ze bood me 10 pond om het te doen." Lillie was onvermijdelijk in verlegenheid gebracht en wilde gewoon dat de jongen wegging, totdat ze ontdekte dat hij deel uitmaakte van een muzikale groep, een aspect dat haar aandacht trok. "Hij bleef en we begonnen te praten, hij zei dat hij in een band zat, hij liet me video's zien en het was fantastisch, hij is een gitarist en hij is echt heel erg goed!"

Op dat moment kwam Lillie's moeder tussenbeide, om erop te wijzen dat haar dochter een uitstekende zangeres is. De jongen vroeg haar vervolgens door wie ze was geïnspireerd en het meisje antwoordde: "Taylor Swift, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan..." Het meisje houdt echter vooral van het nummer Watermelon Sugar en was zeer verrast toen hij verklaarde dat hij getuige was geweest van de opname van dit grote muzikale succes. "Ik was in de studio toen Harry Styles Watermelon Sugar opnam."

Een toeval dat de lieve Lillie best enthousiast heeft gemaakt. De tussenkomst van de moeder was uitendelijk, buiten de plausibele schaamte, geen slecht idee gezien de resultaten. Hoe zou jij in haar plaats hebben gereageerd?

Advertisement