Rapper geeft 2-jarige zoon een speelgoed Lamborghini en een echte van £100.000: zo kan hij alvast oefenen voor het rijexamen

Janine image
door Janine

27 Mei 2021

Rapper geeft 2-jarige zoon een speelgoed Lamborghini en een echte van £100.000: zo kan hij alvast oefenen voor het rijexamen
Advertisement

Hoe dienen ouders zich met hun kinderen te gedragen? Moeten ze ze verwennen en al hun wensen vervullen of moeten ze de waarde van werk en offers leren? Er is geen juist antwoord, en misschien ligt de juiste manier om ze op te voeden - maar tegelijkertijd om ze bepaalde dingen niet te laten missen - in het midden. Maar niet iedereen denkt hier zo over: Timur Ildarovich Yunusov is een Russische rapper, bekend onder zijn artiestennaam Timati, die zijn 2-jarige zoon beslist heeft verwend door voor hem een ​​Lamborghini van £100.000 te kopen "voor als hij ouder is" en een speelgoed Lamborghini.

via TheSun

Advertisement
timatiofficial/instagram

timatiofficial/instagram

Dit is zeker geen kleinigheid met een verwaarloosbare waarde: rapper Timati kocht een Lamborghini Aventador SVJ. Toen hij naar de dealer ging om zijn auto op te halen, dacht hij erover om de speelgoedversie voor zijn tweejarige zoon te kopen: hij wilde dat het kind meteen de sensatie zou voelen om zo'n auto in de garage geparkeerd te hebben staan, om mee te oefenen in afwachting van het bereiken van de juiste leeftijd om rijlessen te nemen, het rijbewijs te halen en de auto in zijn "echte" afmetingen te besturen.

Advertisement
timatiofficial/instagram

timatiofficial/instagram

Timati filmde de scène in een video, later gedeeld op zijn Instagram-account: het kind, enthousiast op zijn speelgoed Lamborghini terwijl zijn vader een andere auto nadert, dit keer een echte, bedekt met een grijs laken. Zodra het doek is verwijderd, zie je naast de kleine Lamborghini van de zoon de grijze Lamborghini met 640 pk. Ook al zal zijn zoon nog 16 jaar moet wachten voordat hij achter het stuur van de luxe auto mag kruipen, zal hij zeker de kans krijgen om te oefenen en de sensatie van het besturen van een luxe auto te ervaren.

timatiofficial/instagram

De video van de rapper werd tien miljoen keer bekeken en leidde tot verdeelde meningen. In het bijschrift schreef de kunstenaar: “De ene voor de zomer, de andere voor als hij wat ouder is”: er zijn mensen die het gebaar van de kunstenaar waardeerden, omdat ze het genereus vonden, en degenen die het gebaar bekritiseerden omdat ze beweren dat het niet juist is om zo'n klein kind op deze manier te verpesten omdat de verkeerde boodschap wordt geleerd. Andere mensen vonden het gebaar "exhibitionistisch”, maar vragen zich ook af "waarom zou hij het niet hebben gedaan?". Timati is een man die succes heeft geboekt en die het met zijn kinderen wil delen. Wat vind jij ervan?

Advertisement