x
Bruid stuurt haar zus weg van de bruiloft…
Probeer de afbeeldingen om te draaien: het merkwaardige Thatcher-effect laat ze zien hoe je ze niet verwacht Een bejaard echtpaar met dementie ontvlucht het verpleeghuis door de Morsecode te gebruiken

Bruid stuurt haar zus weg van de bruiloft omdat haar neefje zich misdraagt

04 Juni 2021 • Door Janine
4.705
Advertisement

Het is bekend dat bruiloften niet alleen mooie en gedenkwaardige gelegenheden zijn, maar ook de oorzaak zijn van contrasten en discussies. Alle mensen die op de een of andere manier om de meest uiteenlopende redenen worden geconfronteerd met familieleden die zich niet gedragen zoals ze zouden willen, of die zich misschien op bepaalde details concentreren, weten er iets van. Net als de bruid waarover we je gaan vertellen, die besloot haar verhaal openbaar op Reddit te delen en gebruikers te vertellen wat er op de bruiloft gebeurde.

Een huwelijk zonder kinderen: dit was gepland door de vrouw en haar man. Een evenement dat meer dan een jaar op een nogal beperkte manier is georganiseerd, waarbij ze nooit had gedacht dat ze een van haar dierbaarste gasten, haar zus, zou moeten wegsturen. De reden? Een kind, haar neefje, die haar zus uiteindelijk mee naar de receptie bracht en die uiteindelijk een ongewenste gast was, zozeer zelfs dat ze werd weggestuurd. Overdreven of gerechtvaardigde beslissing? Laten we eens kijken wat er gebeurde.


foto: Unsplash

De zus van de bruid was gekozen als bruidsmeisje en had daarom aanwezig moeten zijn bij de voorbereidingen, de ceremonie en de receptie. Het leek erop dat alles goed ging totdat, een paar dagen voor de bruiloft, de babysitter die voor de kinderen moest zorgen (2 en 5 jaar) een ongeluk kreeg, waardoor de zus van de bruid niemand meer had om voor hen te zorgen.

Dus, gezien de omstandigheden, was de vrouw genoodzaakt om ze mee te nemen naar de receptie. "Ik heb ja gezegd - legde de bruid uit - zolang ze zich maar goed gedroegen en door haar man in de gaten werden gehouden". In plaats daarvan dienden de problemen zich aan. "Ze kwam laat aan omdat de kleintjes er lang over hadden gedaan om zich aan te kleden - zo is te lezen op Reddit - en tijdens de ceremonie begon mijn neefje te huilen en onrustig te worden, waardoor de dienst verschillende keren werd onderbroken".

"Mijn zus verontschuldigde zich niet eens - vervolgde de bruid - en was gedurende de dag constant afwezig, zelfs toen we de foto's gingen maken. Ik vertelde haar dat ik haar minachtende gedrag en het feit dat ze uiteindelijk mijn regels voor het huwelijk had gebroken niet kon waarderen”.

Op dit punt, omdat het bruidsmeisje beweerde dat de bruid overdreef, vroeg haar zus haar om te vertrekken. "Ik wilde haar er niet meer bij hebben - zei ze - ze gedroeg zich als een slachtoffer. Veel vrienden zijn het met me eens, maar mijn familie lijkt te denken dat ik ongelijk heb".

Advertisement

"Ik hou van kinderen, maar niet op mijn bruiloft - zei ze opnieuw - ik ben niet boos op mijn neefje, maar op mezelf, omdat ik mijn regels niet heb nageleefd, en op de halfslachtige verontschuldiging van mijn zus". Een verhaal dat veel discussie en een stortvloed aan opmerkingen heeft veroorzaakt. Honderden gebruikers kwamen tussenbeide om hun zegje te doen en hoewel ze het grotendeels eens waren met de bruid, uitten ze ook kritiek op haar gedrag.

Er waren zelfs mensen die haar zus egoïstisch noemden omdat ze de kinderen koste wat kost wilden meebrengen, en er waren er die in plaats daarvan zeiden dat het geen aardig gebaar van haar kant was om haar van de receptie weg te sturen. Wat vind jij? Wat zou jij in haar plaats hebben gedaan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt