Deze vrouw is 45 maar ze ziet er zo jong uit dat ze haar vaak aanzien voor haar 24-jarige dochter - Curioctopus.nl
x
Deze vrouw is 45 maar ze ziet er zo…
15 balkons die zo ongewoon zijn dat ze de mensen die ze hebben geobserveerd in verwarring brengen Een perfect bewaard gebleven Punische tombe werd ontdekt in Malta: het dateert van 2000 jaar geleden

Deze vrouw is 45 maar ze ziet er zo jong uit dat ze haar vaak aanzien voor haar 24-jarige dochter

20 Juni 2021 • Door Janine
29.821
Advertisement

De tijd verstrijkt voor iedereen en we worden allemaal min of meer snel oud. Er zijn echter mensen die het geluk hebben heel langzaam te verouderen: de rimpels zijn nauwelijks zichtbaar, de huid blijft glad en de glimlach blijft hetzelfde als vroeger. Is het te wijten aan een bepaalde schoonheidsbehandeling of ligt het aan genetica? We zijn ervan overtuigd dat de verdienste te danken is aan de genetica: sommige mensen, zelfs op hoge leeftijd, lijken veel jonger dan ze zijn. De tijd verstrijkt, maar lijkt geen sporen achter te laten op het lichaam. Dit is precies het geval met de moeder van TikTok-er Liza Gulyaewa: ondanks dat ze 45 jaar oud is, lijkt ze veel jonger; veel mensen kunnen zelfs niet begrijpen wie de moeder is en wie de dochter. De twee vrouwen zijn, ondanks dat ze 20 jaar verschil van elkaar hebben, bijna identiek.

Liza is 24 jaar oud en deelde een video op haar TikTok-account: het meisje zegt dat veel mensen haar vragen hoe het kan dat ze er nog zo jong uitziet, en Liza antwoord dan en geeft de eer aan genetica. Er is zelfs een close-up foto met haar moeder en gebruikers waren sprakeloos omdat ze niet konden geloven dat de vrouw naast Liza de moeder was en niet de zus, of zelfs de tweelingzus. Ze hebben allebei mooie blauwe ogen, een gladde huid en volle lippen. En hoewel er geen twijfel over bestaat dat de twee vrouwen familieleden van elkaar zijn, vroegen we ons oppervlakkig kijkend naar de foto ook af wie van de twee vrouwen de moeder was en wie, in plaats daarvan, de dochter.

Gebruikers waren verbaasd over hoe jong de moeder eruitziet: ze is 45 maar ziet er half zo oud uit, en veel vrouwen maken geen geheim van hun afgunst. "Ongelooflijk, ik dacht eerst dat het je zusje was" of "Ben ik de enige die vindt dat haar moeder er nog jonger uitziet dan zij?". Iemand overdreef zelfs: "Ik ben 15 en je moeder ziet er jonger uit dan ik!". Het is moeilijk om niet jaloers te zijn op de vrouw die vaak voor haar dochter wordt aangezien, maar oud worden is normaal en fysiologisch en moet worden geaccepteerd. De hoop is echter dat de tijd clement met ons zal zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt