Na 19 jaar huwelijk ontdekt de echtgenoot dat zijn vrouw als man is geboren - Curioctopus.nl
x
Na 19 jaar huwelijk ontdekt de echtgenoot…
16 huizen met menselijke trekjes die ons met de meest extravagante uitdrukkingen lijken aan te kijken Ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt: ze laat hem achter op het vliegveld en gaat met de andere vrouw op vakantie

Na 19 jaar huwelijk ontdekt de echtgenoot dat zijn vrouw als man is geboren

05 Juli 2021 • Door Janine
28.887
Advertisement

Wat zijn de ingrediënten om een ​​liefdesrelatie lang te laten duren? Ongetwijfeld het vermogen om compromissen te sluiten en elkaar tegemoet te komen, maar zonder vertrouwen en eerlijkheid is het moeilijk om een ​​duurzame relatie op te bouwen: noch fysieke aantrekkingskracht, noch medeplichtigheid, noch het plezier kunnen voldoende zijn als er een gebrek aan een sterke en solide basis is. Een man realiseerde zich na 19 jaar huwelijk dat zijn vrouw nooit eerlijk tegen hem was geweest: hij ontdekte dat hij niets wist over het verleden van de vrouw met wie hij het grootste deel van zijn leven deelde.

via: foxnews

De man werd alleen geïdentificeerd met zijn voornaam: Jan. Na het beëindigen van een eerder huwelijk trouwde Jan in 1993 met Monica, een Indonesisch meisje. Monica was de oppas van zijn kinderen en is 15 jaar jonger dan hij. Zo bracht hij haar naar België, waar hij zelf woont, maar het was niet gemakkelijk: tijdens het bureaucratische proces had de immigratiedienst namelijk twijfels over de authenticiteit van Monica's geboorte en haar identiteitsdocumenten. Uiteindelijk slaagden ze er echter in om te trouwen en samen hun nieuwe leven te beginnen. Monica was aantrekkelijk, lief en vrijgevig: ze zorgde voor de twee kinderen van Jan alsof ze hun moeder of hun oudere zus was, en 19 jaar lang leefden ze allemaal vredig.

De dingen veranderden toen Monica een nieuwe fulltime baan kreeg. Ze droeg steeds opvallender kleding en een van de zonen zei dat hij haar in een nachtclub had gezien. Maar Jan vond ook liefdesberichten van andere mannen op de computer van zijn vrouw en de ruzies escaleerden. Er kwamen ook geruchten dat Monica in het verleden een man was geweest. Jan, diepbedroefd en boos door al deze leugens, besloot Monica ermee te confronteren: hij vertelde haar dat hij alles had ontdekt en vroeg haar om met hem over haar verleden te praten.

Advertisement

Zijn vrouw bekende dat ze als man was geboren en een operatie had ondergaan om vrouw te worden. Ze zegt dat ze hem niets heeft verteld omdat ze het niet nodig vond om haar vroegere identiteit te onthullen. Maar hoe kan het dat Jan niets gemerkt heeft? De twee hebben nooit geprobeerd kinderen te krijgen, en Monica deed altijd alsof ze maandverband gebruikte om te maskeren dat ze biologisch gezien geen vrouw was. Jan voerde, na alles ontdekt te hebben, een juridische strijd om de nietigverklaring van het huwelijk te verkrijgen en vertrouwde op specialisten om te proberen zijn malaise te genezen. Het verhaal schokte de hele familie, hoe zou jij gereageerd hebben?

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt