Klanten beledigen het personeel: het restaurant sluit om "een dag van vriendelijkheid" te vieren

Janine image
door Janine

27 Juli 2021

Klanten beledigen het personeel: het restaurant sluit om "een dag van vriendelijkheid" te vieren
Advertisement

Er wordt gezegd dat klanten altijd gelijk hebben en dat iedereen die een bedrijf heeft er alles aan moet doen om het hen naar de zin te maken en aan hun wensen en verzoeken te voldoen. Eén restaurant heeft echter besloten "genoeg" te zeggen. De eigenaren van het restaurant Cape Cod in Massachussets besloten een krachtige boodschap te sturen naar de klanten en de hele gemeenschap: nadat ze beledigingen hadden ontvangen en hadden gezien dat klanten zich onbeschoft gedroegen tegenover het personeel, besloten ze te sluiten om een ​​"dag van vriendelijkheid" te nemen.

via nytimes

Advertisement
aptcapecode instagram

aptcapecode instagram

Felt Castellano, mede-eigenaar van het restaurant, zei dat het gebruikelijk is dat klanten zich onbeschoft gedragen tegenover het personeel: ze spreken medewerkers niet alleen op een onbeschofte manier aan, maar staan ​​zichzelf toe om hen verbaal te beledigen en aan te vallen. Klanten schreeuwen, dreigen, vechten en maken medewerkers aan het huilen.

Advertisement
Klanten beledigen het personeel: het restaurant sluit om "een dag van vriendelijkheid" te vieren - 2

https://www.instagram.com/p/CN...

Maar het incident dat de eigenaren ertoe aanzette om een positie in te nemen, vond plaats toen een man uithaalde naar een van hun jonge werknemers omdat hij hem simpelweg had verteld dat klanten geen afhaalontbijt kunnen meenemen als het restaurant nog niet is geopend. Felt Castellano en zijn vrouw Regina - mede-eigenaresse en chef-kok van het restaurant - hebben besloten een dag te sluiten en werknemers een vrije dag te geven, om een ​​"dag van vriendelijkheid" te vieren.

Apt Cape Cod Facebook

Apt Cape Cod Facebook

In een Facebook-bericht schreven ze: "Dit is een onaanvaardbare manier om met welk menselijk wezen dan ook om te gaan. Morgen zijn we weer open voor het ontbijt. Vergeet niet dat veel van mijn medewerkers jong zijn, dit is hun eerste baan of vakantiebaantje om hun studie te kunnen betalen. We hebben wijzigingen moeten aanbrengen vanwege het toegenomen bedrijfsvolume, de grootte van de keuken, de productbeschikbaarheid en de beschikbaarheid van het personeel, we proberen niemands vakantie of vrije dag te verpesten.” De beslissing van het restaurant bleef niet onopgemerkt en andere restauranthouders betuigden hun solidariteit en vertelden soortgelijke anekdotes op sociale netwerken, waarmee ze demonstreerden hoe onbeleefd en agressief klanten kunnen en weten te zijn. Een vaste klant wilde het personeel echter laten weten dat hij aan hun kant stond en liet een cadeaubon achter voor iedereen. Zijn er limieten die een klant nooit mag overschrijden?

Advertisement