Vriend laat hond achter omdat het geen rashond is, vriendin verlaat hem op haar beurt

door Skip

06 Augustus 2021

Vriend laat hond achter omdat het geen rashond is, vriendin verlaat hem op haar beurt
Advertisement

Dat huisdieren in de steek worden gelaten is een probleem dat zich tegenwoordig nog steeds voordoet. Er zijn veel uiteenlopende redenen waarom dat gebeurt. Sommigen doen het omdat hun huisdieren "problemen geven", omdat ze de kinderen lastigvallen, omdat ze ziektes hebben, omdat ze niet mee op vakantie kunnen. Een man heeft de hond van zijn vriendin achtergelaten omdat het geen rashond is. Hij zou echter nooit kunnen hebben bevroeden dat een video waar hij in voorkomt om die reden viraal zou gaan.

via Cachito de Cielo/Facebook

Advertisement
Cachito de Cielo/Facebook

Cachito de Cielo/Facebook

Navy is de hond van een Spaanse dame. Zij kon er maar niet bij hoe het toch kwam dat haar uiterst trouwe kameraadje was weggelopen, zo vertelde haar vriend het tegen haar, en was dit de reden dat het maar aan haar bleef knagen. Een vriend van haar vriend besloot haar de waarheid te vertellen toen hij zag hoeveel ze eronder leed. De hond was helemaal niet weggelopen, haar vriend had Navy achtergelaten omdat hij geen rashond was. Hoe kan je nou een hond in de steek laten? Hoe kan je je partner zo verraden? Zijn vriendin was ziedend en wilde zich wreken.

Advertisement
Cachito de Cielo/Facebook

Cachito de Cielo/Facebook

Zij liet hem in de waan een verrassing voor hem te hebben en heeft dit op magistrale wijze opgenomen op video. Zijn vriendin blinddoekt hem en neemt hem mee naar het afgelegen oord waar hij haar trouwe hond heeft achtergelaten. Aan de gezichtsuitdrukkingen te zien van de jongen kunnen we wel aanvoelen dat hij geen enkele argwaan had. Blij en lachend laat hij zich meevoeren door zijn vriendin terwijl een vriendin van haar alles opneemt. Zijn vriendin laat hem enkele vellen papier vasthouden waarop de waarheid geschreven staat. "Ik heb de hond van mijn vriendin in de steek gelaten omdat het geen rashond is. Maar mijn vriend heeft me verraden en het opgebiecht aan mijn vriendin. Nu zal ik voor de gevolgen moeten opdraaien."

pixabay

pixabay

Zijn vriendin liet hem staan op de weg, geblinddoekt en liet hem tot 15 tellen om te wachten op de verrassing, die hij vast en zeker nooit zag aankomen. Terwijl hij nog geblinddoekt was stapte zij met haar hond die ze weer had gevonden, terug in de auto. En liet ze haar inmiddels ex achter daar in zijn eentje waarschijnlijk omdat hij ook niet "van het ras" was. Of de man zijn lesje geleerd heeft weten we niet en of hij ook de ernst van zijn actie inziet. Maar de video is direct viraal gegaan en heeft vele commentaren gekregen. De dame verdient volgens de mensen op internet heel veel applaus.

Advertisement