Coco, de meest verwende hond op internet: ze heeft een designergarderobe, kostbare juwelen en een kleine Lamborghini

Janine image
door Janine

14 April 2022

Coco, de meest verwende hond op internet: ze heeft een designergarderobe, kostbare juwelen en een kleine Lamborghini
Advertisement

Huisdieren zijn als kinderen en hebben daarom verwennerij, liefde en aandacht nodig. Gedomesticeerde honden en katten hebben vaak het geluk niet alleen een thuis te hebben, maar ook een comfortabele mand, kwaliteitsvoedsel, jasjes om te dragen als het koud is. Coco is echter misschien wel de gelukkigste - en zelfs een beetje verwende - hond die er is. De eigenaresse, Alina Michaels, doet er elke dag alles voor om ervoor te zorgen dat het haar aan niets ontbreekt.

via coco_the_peekapoo/Instagram

Advertisement

Alina is een 32-jarige vrouw die in Sydney, in Australië woont. Ze nam Coco, haar poedel, 7 jaar geleden. Maar Coco is niet zomaar een hond: ze is haar kind en verdient constante aandacht. Maar de attenties die Alina voor Coco reserveert, zijn niet alleen emotioneel, ze zijn ook materieel: Coco heeft design-voerbakken, een complete design garderobe, hoogwaardige juwelen, 14 verschillende bedjes om in te slapen, veel speelgoed. Elk jaar organiseert Alina dure verjaardagsfeestjes voor Coco. Voor haar zevende verjaardag gaf Alina een themafeest: "We hadden een professionele danseres die danste in een gigantische bal, een draaischijf die poedel-ballonnen maakte voor alle aanwezige honden en mensen en een fotohokje."

Advertisement

Coco is een echte ster op instagram, met meer dan 50.000 volgers. In haar profiel kunnen we een glimp opvangen van het leven van deze gelukkige hond, die ook een kleine Lamborghini bezit. Maar voor Alina is dit nog niets: "Coco is mijn kleine meisje; ze verdient de wereld. Ik heb duizenden dollars voor haar uitgegeven, maar ik vind het heerlijk om haar kleren aan te trekken waar ik van hou."

Alina's familie en vrienden staan ​​versteld van hoeveel ze aan Coco uitgeeft, maar Alina's reactie is: "Familie en vrienden vinden het absoluut niet normaal. Zelfs als ik het overdrijf met mijn hond, van haar feestjes tot haar garderobe, denk ik niet dat ik meer uitgeef dan een ouder zou doen”. "Ondanks de verbazing van Alina's volgers en vrienden, is dit normaal voor de vrouw. Coco is haar ”dochter” en als zodanig verdient ze het beste. Waardeert Coco dit allemaal? We weten het niet, maar uit Coco's tevreden poses kunnen we opmaken van wel.

Advertisement