"Ik wil geen mensen met kaalgeschoren hoofden op de foto's": bruid trekt uitnodiging van bruidsmeisje dat kanker had overleefd in

Janine image
door Janine

15 Augustus 2021

"Ik wil geen mensen met kaalgeschoren hoofden op de foto's": bruid trekt uitnodiging van bruidsmeisje dat kanker had overleefd in
Advertisement

Het huwelijk is voor ieder mens een belangrijk moment: het bruidspaar gebruikt al hun energie om die dag perfect en onvergetelijk te maken. Sommige mensen hebben echter de neiging om te overdrijven en onbeschoft en ongepast gedrag aan te nemen: een vrouw vertelde op Reddit over het gedrag dat de toekomstige bruid tegenover haar had.

via reddit

Advertisement
Not the actual photo - Caique Silva/Unsplash

Not the actual photo - Caique Silva/Unsplash

De vrouw vertelt:

“Ik ben goed bevriend met de aanstaande bruid, laten we haar voor het gemak Karen noemen. Ze verloofde zich ongeveer 1,5 jaar geleden en vroeg me meteen om bruidsmeisje te worden. Om een ​​lang verhaal kort te maken, ik kreeg vorig jaar slecht nieuws en moest bestralingen en chemotherapie ondergaan. Ik wil hier niet in detail op ingaan, want het is nog steeds erg traumatisch voor mij. Mijn haar is uitgevallen en ik ben herstellende, maar mijn haar is nog steeds erg kort. Karen heeft me bij dit alles heel goed gesteund. Ze is verpleegster en het was fijn om iemand met medische ervaring te hebben om over een aantal van deze problemen te praten. Ongeveer 2 weken geleden belde Karen me op en zei dat ze me mee uit zou nemen om mijn remissie en het einde van de behandeling te vieren, ze had een speciale verrassing voor me. Ik vond het een leuk idee. We gingen naar een spa die heel erg mooi was en genoten van de behandelingen, massages en algemene verwennerij. Aan het eind van de dag nam ze me mee naar een speciale kapper die gespecialiseerd is in pruiken van hoge kwaliteit. Ik was hierdoor een beetje verbijsterd omdat Karen weet dat veel van het werk dat ik heb gedaan over de psychologische behandeling van kankerpatiënten gaat en bijvoorbeeld het vermijden van de schaamte die gepaard gaat met haaruitval."

Advertisement
Not the actual photo - Cassio Jardim/Unsplash

Not the actual photo - Cassio Jardim/Unsplash

De vrouw vervolgt: "Ik ben beleefd de afspraak nagekomen en heb zelfs wat pruiken geprobeerd, ook al was ik behoorlijk boos. Ik weigerde beleefd toen ze aanbood er een te kiezen, ik probeerde de hele beproeving te vergeten. Dus belde ze me ​​gisteren en vertelde me dat ik niet meer naar het bruidsfeest mag komen. Dit verbaasde me heel erg omdat ik eigenlijk haar op 2 na beste vriendin ben, na haar zus (met wie ze nauwelijks wat tijd kan doorbrengen). Ik belde wat rond en hoewel sommige van de andere bruidsmeisjes terughoudend waren om me te vertellen waaruit bleek dat Karen zich zorgen maakte over hoe de foto's van iemand met een kaal hoofd eruit zouden zien. Ik was zo overstuur, ik probeerde haar te bellen, maar ze nam niet op. Ik denk dat ik niet naar de bruiloft ga, maar ik wil er niet te veel over nadenken. Haar bruiloft is over 2 weken." De vrouw vroeg gebruikers vervolgens om advies: wat zou jij hebben gedaan? Zou je bereid zijn geweest om het totale gebrek aan gevoeligheid en empathie te vergeven?

Advertisement