Een vader dwingt zijn zoon om zijn PlayStation kapot te maken omdat hij slechte cijfers haalde op school - Curioctopus.nl
x
Een vader dwingt zijn zoon om zijn PlayStation…
Deze jongen zei dat hij van Mars kwam om ons waardevolle informatie te geven 15 keer waarin de buren het leven in de buurt een stuk interessanter en leuker hebben gemaakt

Een vader dwingt zijn zoon om zijn PlayStation kapot te maken omdat hij slechte cijfers haalde op school

27 Augustus 2021 • Door Janine
1.064
Advertisement

Iedereen kiest ervoor om zijn kinderen op zijn eigen manier op te voeden: er zijn ouders die liever rustig praten met kinderen en tieners om hun standpunt uit te leggen en er zijn ouders die, na het te hebben geprobeerd, hun geduld verliezen en ervoor kiezen hun toevlucht te nemen tot drastische straffen. Dat is het geval met het verhaal dat we je gaan vertellen: een vader dwong zijn zoon om zijn dure PlayStation te vernietigen omdat zijn cijfers op school omlaag gingen en zijn algehele prestaties achteruitgingen.

Veel mensen, zowel kinderen als volwassenen, houden van de PlayStation en spelen vaak videogames: het is niet ongewoon dat je, betrokken bij het spel, uren achter een scherm doorbrengt. Consoles van videogames zijn in de loop van de tijd steeds complexer geworden en bieden steeds opwindendere spelervaringen. Sommige mensen besteden echter veel te veel tijd aan het spelen, tot het punt dat ze andere aspecten van het leven verwaarlozen. Dit kan een probleem worden en ouders moeten begrijpen wanneer de situatie dreigt te escaleren. Een vader in de Verenigde Staten veroorzaakte echter een enorme ophef over de straf die hij aan zijn zoon gaf en de manier waarop hij met de situatie omging: niet alleen vroeg hij zijn zoon om zijn PlayStation te vernietigen met een steen en een ijzeren werktuig, maar vervolgens reed hij er met zijn auto overheen en vroeg iemand het tafereel en de snikkende zoon te filmen.

De video ging al snel viraal: de man legt zijn volgers uit wat hij gaat doen en kondigt aan dat hij op het punt staat over te schakelen van goede naar slechte manieren. De vader zegt dat de PlayStation van zijn zoon zal worden vernietigd en dat hij niet degene zal zijn die het doet. Je ziet vervolgens de vader naar zijn zoon gaan: "Je was vanmorgen YouTube-video's aan het kijken op de PlayStation. Wat heb ik je gezegd dat er zou gebeuren? Heb ik je niet verteld dat je PlayStation de prijs zou betalen?", vroeg de vader. Vervolgens liet hij zijn zoon tegen de camera praten en gaf het kind - gedwongen door de ouder - toe dat hij de woorden van de vader had genegeerd, die hem eerder had gewaarschuwd voor de straf die hij hem zou geven. Veel mensen reageerden op de video en beweerden dat de straf te gewelddadig was. Wat vind jij ervan? Had hij een andere manier kunnen vinden om zijn zoon de les te leren?

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt