Ze belt de politie omdat de buurvrouw haar ondergoed buiten ophangt: “ze wil mijn man verleiden” - Curioctopus.nl
x
Ze belt de politie omdat de buurvrouw…
Ze wil haar pasgeboren kind opvoeden zonder een vooraf bepaald geslacht: Ze doden een miljoen bijen door de bijenkorven te verbranden, de imker:

Ze belt de politie omdat de buurvrouw haar ondergoed buiten ophangt: “ze wil mijn man verleiden”

29 Augustus 2021 • Door Janine
20.324
Advertisement

Steek je hand op als je nog nooit problemen hebt gehad met je buren. Het is niet altijd gemakkelijk om met alle mensen om ons heen overweg te kunnen, en dit levert vaak conflicten, ruzies en situaties op waarin niemand zich ooit zou willen bevinden.

De 42-jarige Mexicaanse vrouw weet er alles van, die te maken heeft gehad met een buurvrouw die gedrag vertoonde wat ze gewoon niet kon uitstaan, tot het punt dat ze de politie belde om een klacht in te dienen. Als je echter denkt aan harde geluiden of andere problemen, heb je het mis. De buurvrouw in kwestie zou in feite "schuldig" zijn geweest aan het ophangen van kleding die te provocerend werd geacht door de 42-jarige, die zich bedreigd voelde in haar relatie.

Het verhaal speelde zich af in een stad in de Mexicaanse staat Quintana Roo. Volgens berichten in de lokale media zou Yuvitza, zo heet de echtgenote die de hoofdpersoon van de aanklacht is, de politie hebben gebeld om aangifte te doen van het gedrag van de 23-jarige buurvrouw.

Wat zou ze hebben gedaan? Simpel: ondergoed voor het raam van haar huis ophangen, schaamteloos zichtbaar en met de bedoeling haar man te verleiden. De boze vrouw beschuldigde haar van "gebrek aan moraal" en beweerde ook dat de jonge vrouw aan de overkant haar vermeende verleiding tot in het kleinste detail zou hebben voorbereid, tot het punt om de kleren op te hangen net op de dagen dat ze wist dat haar man was thuis, wanneer hij niet werkte.

Meerdere keren, opnieuw volgens wat de vrouw de autoriteiten had verteld, zou ze haar man hebben betrapt terwijl hij die kleren bekeek en dus, moe van de hele situatie, zou ze besloten hebben om contact op te nemen met de politie. Het heeft bijna geen zin om stil te staan ​​bij de verbazing en het ongeloof van de agenten die ter plekke ingrepen.

Yuvitza, de aanklaagster, zou de politieagenten met klem hebben gevraagd om de jonge buurvrouw te arresteren om de rust terug te laten keren, maar dat zou helemaal niet gemakkelijk zijn geweest. Uiteindelijk werd niemand officieel aangeklaagd of gearresteerd. De buurvrouw beging geen misdaad en de politie keerde op haar schreden terug. Het valt niet te ontkennen: tegenover bepaalde episodes kun je niet anders dan verbaasd zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt