Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt: ze verkoopt alles en gaat de wereld rondreizen met haar honden - Curioctopus.nl
x
Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt:…
Ze begon te schilderen tijdens de lockdown: vandaag exposeert ze haar werken in een galerie en heeft ze een doek verkocht voor £10.000 Ze geven $100.000 aan een dakloze man en laten hem vrij om alles uit te geven: het sociale experiment

Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt: ze verkoopt alles en gaat de wereld rondreizen met haar honden

21 Oktober 2021 • Door Janine
779
Advertisement

Een blik op de mobiele telefoon van haar man was voldoende om de trieste waarheid te ontdekken: het verraad was onweerlegbaar. In plaats van in wanhoop of in de slachtofferrol te vallen, heeft Emily besloten haar levensdroom te vervullen. Ze verkocht haar huis, kocht een busje en besloot de wereld rond te reizen met de enige solide genegenheid van haar leven: haar hond Loki!

Wat is een betere manier om een ​​ervaring te vergeten die slecht is geëindigd? Welke oplossing om je leven opnieuw te beginnen en je talent te vinden? Tijdens deze reis leerde Emily wat de belangrijkste dingen in haar leven waren.

De professionele fotograaf Emily Abrahams overkwam iets wat vaak voorkomt: ze ontdekte dat haar man een geheime relatie had met een andere vrouw door haar berichten op zijn mobiele telefoon te lezen.

“Mijn wereld stortte plotseling in," zei Emily. “Ik had het niet verwacht, want we waren pas vier jaar getrouwd. Bij hem blijven was uitgesloten, maar het oude leven weer oppakken had geen zin meer. Na deze gebeurtenis was het eindelijk tijd om mijn leven een andere wending te geven”, concludeerde de vrouw, zelfverzekerd.

Emily verkocht alles, kocht een busje en vertrok om een ​​wereldreis te maken met haar beste vriend: haar hond Loki, een prachtige border collie. "Tijdens deze reis heb ik het noorderlicht in Noord-Europa gezien", vertelde Emily in haar blog. "De prachtige bergen van Slovenië, de Oostenrijkse watervallen en de Kroatische kusten. Over het algemeen heb ik meer dan 20 landen op het oude continent bezocht, te beginnen met Duitsland."

Advertisement

Onderweg voegde zich op de ark van Emily nog een leuke reisgenoot toe, een bruine hond genaamd Journey. Nu zijn ze drie onafscheidelijke reizigers geworden. Een avontuur dat ze nooit had verwacht te beleven. "Het is niet alleen een reis uit toerisme", voegde de fotograaf eraan toe "het is een route op zoek naar mezelf. Een avontuur vol intense momenten waarin Loki mijn favoriete fotografische onderwerp is geworden."

Een keuze die een professionele bezigheid is geworden: het succes van de foto's die Emily van haar hond maakt, heeft de aandacht getrokken van dierenliefhebbers. Zo vroegen veel internetgebruikers de fotograaf om hun hond vast te leggen.

“De conclusie van dit verhaal is heel positief,” zei Emily. “Ik ben mijn man dankbaar dat hij me de vrijheid heeft gegeven om mezelf te vinden. Er is een nieuwe en mooie activiteit ontstaan voor een geheel vernieuwde Emily!” Kortom, een ontroerend levensverhaal dat ons uitnodigt om na te denken over wie we zijn en wat we echt willen van het leven. Complimenten Emily, met je innerlijke reis!

Tags: ReizenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt