Hij laat een foto van zijn vrouw slapend met haar mond wijd open op zijn dij tatoeëren: "we houden ervan om grappen te maken"

Janine image
door Janine

20 September 2021

Hij laat een foto van zijn vrouw slapend met haar mond wijd open op zijn dij tatoeëren: "we houden ervan om grappen te maken"
Advertisement

Hoe ver kan een grap gaan? De vrouw van de man die de hoofdpersoon van ons verhaal is, vroeg het zich ongetwijfeld af, niet zonder enige irritatie. Een leuke echtgenoot, wiens tatoeage snel de wereld rondgaat, wat bij veel mensen ironie en amusement opwekte.

Bij velen, zeker, maar voor één, zijn vrouw, was het niet zo hilarisch. De reden? Kijk maar: het beeldt haar uit, in een pose die, met grote waarschijnlijkheid, niemand openbaar zou willen maken. Herken je dat, wanneer je slaapt met je mond open en misschien zelfs snurkt? De man van deze vrouw besloot op dat moment een foto van haar te maken. En, niet tevreden, liet hij dit tatoeëren, wat een nogal voorspelbare reactie opriep.

via News.com.au

Advertisement
Will Barker/Facebook

Will Barker/Facebook

Er zijn nogal wat vrienden of echtgenoten die besluiten zichzelf een tatoeage cadeau te doen. Als je echter denkt aan namen, data, zinnen en alles wat aan je partner doet denken, heb je het in dit geval mis. In plaats van een afbeelding of een geschrift te kiezen dat de liefde voor zijn vrouw uitdrukt, besloot hij in feite permanent een nogal gênante foto op zijn huid te drukken, ook al is het - we moeten het toegeven - best grappig!

In plaats van te kiezen voor een mooie lachende foto van zijn vrouw, wilde deze man een intiem moment “vieren” zoals dat van een goede nachtrust, zo een waarin je snurkt en met open mond ligt. Dus nu is er op zijn dij zo'n afbeelding. Geconfronteerd met zo'n tatoeage, kunnen we ons alleen maar afvragen waarom deze grappige echtgenoot zo ver is gegaan.

Toen het hem werd gevraagd, legde hij zelf uit dat het een grap was. "We maken al 24 jaar grappen met elkaar - zei hij - en deze tatoeage was onderdeel van mijn reactie op een grap die ze met mij had uitgehaald". Dus nadat hij die foto stiekem had genomen, verspilde hij geen tijd en liet hij hem meteen tatoeëren. Op dat moment restte (of vreesde) hem nog maar één ding: de reactie van zijn vrouw.

Advertisement
Will Barker/Facebook

Will Barker/Facebook

We kunnen ons de verbazing van de vrouw over die tatoeage alleen maar voorstellen. Eén ding is zeker: ze vond het helemaal niet grappig. "Ik was geschokt - zei ze - ik kon het niet geloven, mijn man heeft de grenzen volledig overschreden". Het is inderdaad moeilijk om het niet eens te zijn met een dergelijke reactie. Grap of niet, iedereen een foto laten zien met de mond wijd open terwijl je slaapt was geen erg vriendelijke zet van de echtgenoot...

Na een eerste moment van verbazing en woede kon de vrouw gelukkig ook lachen om de tatoeage. Nu is het afwachten hoe ze besluit wraak te nemen op deze grap van haar lieve man!

Advertisement