Hij vraagt ​​zijn welgestelde vriendin om niet te veel te eten bij zijn grootmoeder: het egoïstische antwoord - Curioctopus.nl
x
Hij vraagt ​​zijn welgestelde vriendin…
17 van de meest merkwaardige en extravagante objecten die mensen hebben gemaakt met een 3D-printer Hij parkeert per ongeluk op een privé-oprit: de eigenaren blokkeren de auto en vragen om geld om hem terug te geven

Hij vraagt ​​zijn welgestelde vriendin om niet te veel te eten bij zijn grootmoeder: het egoïstische antwoord

18 Oktober 2021 • Door Janine
2.163
Advertisement

Waarom zou een man zijn vriendin vragen niet te veel te eten bij zijn oma, ondanks haar uitnodiging? Het lijkt een volkomen absurd verzoek, en de gebruiker die het verhaal heeft gedeeld, weet het. Om deze reden vraagt hij andere Reddit-gebruikers om het hele verhaal aandachtig te lezen.

De man vertelde: "Ik weet dat de titel vreemd klinkt, maar dit is een nogal specifieke situatie, dus luister alsjeblieft goed. Ik, 26 jaar oud, ben al ongeveer 3 maanden aan het daten met een vrouw van 26 die we Ashley zullen noemen. Ashley is altijd financieel welvarend en relatief bevoorrecht geweest en dat heeft voor wrijving gezorgd in onze relatie omdat ze niet kan begrijpen met welke armoede mijn familie en ik zijn opgegroeid."

via: reddit

"Mijn oma, 70 jaar, is een geweldige vrouw, maar ze is zowel erg trots als erg blut. Ze nodigt ons graag uit voor het avondeten en is een geweldige kokkin, maar financieel kan ze het zich niet veroorloven. Ze weigert geld van mij of van iemand anders aan te nemen en staat niemand toe om eten mee te nemen omdat ze zegt dat het haar verantwoordelijkheid is om voor de familie te zorgen. Ze is beledigd als je een uitnodiging afwijst. Ongeveer een maand geleden hebben we met haar gegeten en Ashley vond het eten zo lekker dat ze om een tweede en derde portie vroeg. Wij nemen altijd allemaal een enkele portie, want de restjes zijn wat mijn grootmoeder een week lang moet eten. Na het eten legde ik dit aan Ashley uit en ze was geschokt. Ik probeerde mijn oma wat te eten te brengen, maar ze weigerde deze "liefdadigheid" uit trots."

"Mijn oma nodigde ons dit weekend weer uit voor het avondeten. Voordat we gingen, probeerde ik met Ashley te praten om de financiële situatie van mijn oma te verduidelijken en haar te vragen om slechts een enkele kleinere portie te nemen, zodat mijn oma eten voor de hele week zou hebben. Ik zei dat we na de maaltijd ergens anders konden gaan eten als ze nog honger zou hebben. Ashley werd er erg boos over en zei: “Ik zal me NIET schamen om te eten, ik zal het eten NIET beperken en niemand anders dan ik beslis wanneer ik "genoeg" heb gegeten". Ze vertelde me ook dat ik haar te schande maakte." Gebruikers zeiden dat de woorden van de vriendin ongevoelig waren en dat ze de situatie had moeten begrijpen, door haar honger voor een goed doel opzij te zetten. Wat denk jij ervan? Wat zou jij doen als je haar vriend was?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt