x
Vrouw slaagt eindelijk voor het praktisch…
Een Deze 38-jarige vrouw vertelt wat het betekent om moeder van 12 kinderen te zijn

Vrouw slaagt eindelijk voor het praktisch rijexamen na het 27 jaar geprobeerd te hebben

13 Oktober 2021 • Door Janine
1.194
Advertisement

Doorzettingsvermogen is een grote deugd, net als geduld. Opgeven bij de eerste moeilijkheden zou geen optie moeten zijn. Degenen die een doel hebben, moeten ernaar streven het te bereiken en niet wachten tot de dingen veranderen als door een wonder. Deze vrouw uit Dublin is misschien wel een ongelooflijk voorbeeld van doorzettingsvermogen: ze had een doel en ondanks de moeilijkheden gaf ze niet op. Velen beweren dat het moeilijkste examen, als het gaat om het behalen van een rijbewijs, het theoretische examen is: de vragen zijn vaak moeilijk of bedrieglijk, de te leren regels zijn talrijk en je moet oplettend zijn met de regels die kunnen veranderen.


De toegestane foutenlimiet is erg laag en je moet goed voorbereid zijn. Daarbij vergeleken is het praktische rijexamen eenvoudiger: het gaat om het leren van de regels en het rijden alsof je je instructeur naast je hebt. Maar voor Catherine Ward is het praktijkexamen nooit gemakkelijk geweest. De vrouw probeerde 27 jaar lang haar rijbewijs te halen, zonder succes. Ze studeerde en deed praktijkexamens, zonder ooit te slagen. Ze had een instructrice die haar alles leerde wat er te leren viel en met wie ze op straat oefende, maar het leek nooit te lukken. Je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe dit allemaal mogelijk is. Hoe is het mogelijk dat de vrouw, na herhaaldelijk te zijn gezakt, het nog niet heeft geleerd?

De vrouw geeft toe dat ze altijd gefaald heeft door haar traagheid en onvoorzichtigheid: ze keek bijvoorbeeld niet in de spiegels bij het verlaten van een rotonde. Na 27 jaar proberen, en rijden met een voorlopig rijbewijs, heeft de vrouw eindelijk haar rijbewijs gehaald en vandaag is ze een inspiratie voor andere beginnende automobilisten. De vrouw zei: "Ik kon het niet geloven, ik was dolgelukkig. Ik begon het bijna op te geven. Ik kreeg elke keer vier of vijf lessen voordat ik moest afrijden, ook nu. Maar deze keer ging ik er vanuit dat ik het gehaald zou hebben. Dit jaar wilde ik mijn rijbewijs halen." De vrouw is dus geslaagd en we hopen dat ze, ondanks herhaaldelijke onoplettendheid, heeft geleerd in de spiegels te kijken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt