Hij wint de jackpot in de loterij en komt het geld ophalen, verkleed als Darth Vader om niet herkend te worden

Janine image
door Janine

15 Juli 2021

Hij wint de jackpot in de loterij en komt het geld ophalen, verkleed als Darth Vader om niet herkend te worden
Advertisement

Steek je hand op als je er nooit van gedroomd hebt de loterij te winnen. Voor velen zou zelfs een niet al te buitensporig bedrag voldoende zijn, precies de juiste om aan de meest dringende behoeften te voldoen en misschien in de toekomst een beetje rust te hebben. Wat gebeurt er echter als je echt iets wint, en nog veel ook?

Het is waar: het is een vrij zeldzame mogelijkheid, maar het komt voor. En op dat moment is het moeilijk te geloven, zozeer zelfs dat je alles zou doen om jezelf te beschermen. Zelfs doen alsof je iemand anders bent, een wezen uit een sterrenstelsel ver weg bijvoorbeeld. De verwijzing naar Star Wars is helemaal niet toevallig, want we staan ​​op het punt je voor te stellen aan een man die, nadat hij rijk was geworden, besloot zich te vermommen op het moment dat de prijs werd opgehaald. Hoe? Kijk maar: hij transformeerde zich in de historische antagonist van de sci-fi saga Darth Vader!

via New York Post

Advertisement
Supreme Ventures Ltd/Twitter

Supreme Ventures Ltd/Twitter

De episode is er zo één die er meteen in slaagt om de aandacht van mensen te trekken, de wereld over gaat en op sociale media terechtkomt. We zijn in Jamaica, en de man in kwestie, geïdentificeerd als W. Brown - een duidelijk en opzettelijk willekeurige naam - zei dat hij, toen hij de jackpot van de loterij won, ongeveer 651.000 dollar (95 miljoen Jamaicaanse dollar), niet herkend wilde worden en daarom koos hij voor de vermomming.

De regels stellen dat Lotto-winnaars persoonlijk moeten verschijnen om eventuele winsten te innen. Zelfs als Brown het graag zonder had gedaan, kunnen we zeggen dat hij er toch in slaagde zijn identiteit te verhullen. En dat deed hij op zijn zachtst gezegd op een in het oog springende en onvergetelijke manier.

Advertisement

Supreme Ventures Ltd/Twitter

Om niet herkend te worden door vrienden en familie, speelde hij wat wordt gedefinieerd als de derde grootste filmschurk in de geschiedenis van de cinema. Gehuld in de angstaanjagende helm en de zwarte mantel, stak hij de cheque in zijn zak, verklarend dat hij nog niet weet wat hij met het gewonnen geld gaat doen.

"Mijn leven is altijd heel zwaar geweest - verklaarde hij - ik kom uit een arm gezin, maar ik heb mezelf altijd voorgehouden dat de dingen op een dag zouden veranderen. Ik kon niet geloven dat ik had gewonnen!".

Aan deze unieke winnaar heeft de loterij zelf besloten een emblematische tweet te wijden. "May the Millions be with you”, schreven ze, Star Wars parafraserend, en we kunnen ons alleen maar aansluiten bij deze wens!

Advertisement