Man verstopt $1.300 in de auto van zijn vrouw: na een paar uur ontdekt hij dat muizen het hebben opgegeten - Curioctopus.nl
x
Man verstopt $1.300 in de auto van zijn…
Mensen hebben hun geldbesparende tips online gedeeld: 16 handige voorbeelden Het leven in de metro: 15 scènes van

Man verstopt $1.300 in de auto van zijn vrouw: na een paar uur ontdekt hij dat muizen het hebben opgegeten

25 Oktober 2021 • Door Janine
1.500
Advertisement

Soms blijken de gebaren die we als het meest onschuldig en risicovrij beschouwen, zonder enige waarschuwing, degene te zijn die ons de ergste teleurstellingen en tegenslagen bezorgen. Oppervlakkigheid, gebrek aan vooruitziendheid, onoplettendheid of gewoon pech: er kunnen veel oorzaken zijn waardoor iets niet goed gaat en als het ergste is gebeurd, kunnen we alleen nog maar de nederlaag erkennen.

De Thaise man waarover we je gaan vertellen, heeft het ondervonden. Toen hij een flinke stapel bankbiljetten in handen had, serieus van plan om ze op een veilige plek te leggen, dacht hij erover na en kwam met een oplossing die, gezien wat er daarna gebeurde, beter had kunnen worden vermeden. De auto van zijn vrouw bleek namelijk niet de best mogelijke schuilplaats: laten we eens kijken waarom.

Wie zou het geen veilig idee geven om een ​​behoorlijke hoeveelheid geld als reserve te hebben, misschien om op de moeilijkste momenten te gebruiken? Ongetwijfeld hebben velen zich vroeg of laat in een vergelijkbare situatie bevonden en als het gebeurt, is een van de verstandigste dingen om te doen besluiten om dat geld weg te houden van nieuwsgierige blikken en kwaadwillende mensen.

Voor de Thaise man die de hoofdpersoon van ons verhaal was, bedroeg de som geld het equivalent van ongeveer 1.300 Amerikaanse dollar, verdeeld in bankbiljetten om de juiste accommodatie te vinden. Ineens kwam hij op het idee: hij zou ze in de auto van zijn vrouw hebben verstopt, letterlijk in elke hoek van de auto, min of meer zichtbaar. Hij heeft zich met zo'n vaardigheid aan deze operatie gewijd dat hij, naar alle waarschijnlijkheid, het geld graag ver weg van zijn eigen vrouw had willen houden.

Advertisement

In alle hoeken en gaten, minder zichtbare compartimenten, "ad hoc" gemaakt voor het doel: die zeer belangrijke bankbiljetten zijn "verdwenen" in de auto van zijn vrouw. Jammer dat de dingen op dat moment niet volgens zijn plan ging.

Toen het geld eenmaal zorgvuldig was verstopt, duurde het even voordat hij besefte dat het helemaal niet veilig was. Verschillende muizen waren in feite in de auto geglipt, praktisch in elke hoek, en toen ze de bankbiljetten "smakelijk" vonden, besloten ze van de gelegenheid gebruik te maken om een ​​heerlijke maaltijd te nuttigen. Van die 1.300 dollar hebben de dieren bijna niets gespaard. Slechts een dag nadat hij ze had verstopt, moest de man bitter beseffen dat zijn plan om het geld opzij te leggen mislukt was. In zijn handen, gered van de honger van ratten, was er nog ongeveer 250 dollar over: al het andere was opgegeten of kapot!

Na te hebben verteld wat er op TikTok is gebeurd, ging het verhaal van deze man snel het web rond. Een slecht avontuur, daar bestaat geen twijfel over. Natuurlijk zullen zowel hij als vele andere mensen vanaf nu twee keer nadenken voordat ze iets waardevols verbergen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt