Hij denkt dat hij een iPhone voor een spotprijs heeft gekocht, maar ontdekt dan dat het een salontafel is

Janine image
door Janine

16 Oktober 2021

Hij denkt dat hij een iPhone voor een spotprijs heeft gekocht, maar ontdekt dan dat het een salontafel is
Advertisement

Verwachtingen en realiteit vallen niet altijd samen. Integendeel, als het gaat om online winkelen, vallen ze bijna nooit samen. We hebben ons allemaal vroeg of laat in de situatie bevonden van de Thaise tiener die de hoofdrol speelde in de episode waarover we je gaan vertellen.

Hij dacht dat hij een grote deal had gesloten met zijn aankoop, en het gebeurt dan ook niet elke dag om een ​​iPhone te kopen tegen een bodemprijs. Het smart device van Apple staat bekend om zijn prijzen die niet altijd voor iedereen betaalbaar zijn. Dat is de reden waarom, toen de jongeman in kwestie het pakket kreeg waarvan hij dacht dat het een telefoon was, bedacht dat het gepast was om zijn vreugde op internet te delen door foto's van de "nieuwkomer" te plaatsen. Jammer echter dat het object in kwestie helemaal niet was wat hij ervan verwachtte.

via Oriental daily

Advertisement

roc21/Twitter

We schreven niet zomaar dat deze tiener "dacht" dat hij een iPhone had gekocht. Wanneer zo'n duur product voor een zeer lage prijs wordt aangeboden, kunnen er immers twijfels ontstaan. De jonge Thai kocht echter zonder erbij na te denken. Jammer dat hij, toen hij de levering eenmaal had ontvangen, geen echte telefoon in zijn handen vond maar... een tafel!

Advertisement
roc21/Twitter

roc21/Twitter

Je leest het goed: in plaats van een elektronisch apparaat kreeg deze man een praktische en originele salontafel in de vorm van een iPhone van Apple. Wat de deal van de eeuw leek, bleek daarom niet meer dan een kolossale vergissing. Slechte productdetails of misleidende reclame? We kunnen het niet met zekerheid zeggen.

roc21/Twitter

roc21/Twitter

De verbazing van de jonge oosterse man was enorm toen hij een pakket zag dat bijna even groot was als hijzelf kreeg afgeleverd. Er was niet veel voor nodig om te begrijpen dat het niet de felbegeerde mobiele telefoon was. Dat was het ook niet, en de waarheid kwam naar voren toen het pakket werd geopend: het was een salontafel!

roc21/Twitter

roc21/Twitter

Verbaasd maar ook geamuseerd, plaatste de jongeman de foto's op sociale media en vanaf dat moment werd zijn hilarische aankoop openbaar, zozeer zelfs dat hij een soort beroemdheid op internet werd. We weten niet wat hij heeft besloten met zijn gloednieuwe salontafel te doen: hij zal natuurlijk niet dezelfde intelligente eigenschappen hebben als een iPhone, maar misschien is het handig om zijn meubels te verrijken met een element dat ronduit origineel is.

Wat vind jij? Heb je ooit een soortgelijke ervaring gehad met een online aankoop?

Advertisement