Hij neemt ontslag op een stukje wc-papier: zijn ontslag gaat het internet rond

Janine image
door Janine

09 December 2021

Hij neemt ontslag op een stukje wc-papier: zijn ontslag gaat het internet rond
Advertisement

Een vertrek dat zeker nog lang zal worden herinnerd, die is opgezet door een man die in korte tijd het web rondging vanwege zijn vondst. Wanneer het tijd is om ontslag te nemen en de arbeidsomstandigheden bijzonder onhoudbaar zijn geworden, is het niet ongebruikelijk dat een werknemer de gelegenheid aangrijpt om de slechte stemmingen of afkeer jegens werkgevers of collega's duidelijk te maken.

Waarschijnlijk vanuit dit uitgangspunt besloot de man in kwestie op te vallen en zijn teleurstelling op zijn zachtst gezegd op een originele manier te uiten. Zou je er ooit aan denken om je vertrek van de werkplek te communiceren... op een vel toiletpapier?

via Daily Star

Advertisement
Elya/Wikimedia

Elya/Wikimedia

Als je nee hebt geantwoord, lees dan verder. In een bericht op Reddit plaatste de sympathieke medewerker een foto die weinig ruimte laat voor misverstanden. Nadat hij een stuk toiletpapier had afgescheurd, schreef hij er met een stift op "Yo ik ga er de 25e vandoor”, de boodschap correlerend met de tekening van een mannetje dat, op een nogal oneerbiedige manier, zijn achterste laat zien met het gebaar van de duim omhoog.

"Vandaag heb ik mijn ontslag ingediend", schrijft de gebruiker, op Reddit bekend als "Some_guy_named_Lewis". Vanaf het moment dat de foto online verscheen, kwam er een stortvloed aan reacties, de een na de ander en die voor het grootste deel erg geamuseerd waren door de vondst van Lewis.

Advertisement
Eli Tucker/Flickr - Not the actual photo

Eli Tucker/Flickr - Not the actual photo

Meer dan 70.000 mensen hebben de foto geliked en meer dan duizend hebben een opmerking geplaatst. Er waren zelfs mensen die de man een kunstenaar noemden en hem uitnodigden om een ​​handtekening onder zijn oneerbiedige creatie te zetten. Anderen, veel preciezer, hebben erop gewezen dat er een komma ontbrak na het woord "Yo", en weer anderen hebben zijn gebaar zo gewaardeerd door te zeggen dat ze zelf niets beters hadden kunnen bedenken.

Er waren echter mensen die Lewis bekritiseerden omdat hij te onbezonnen en ongepast was. Het is niet duidelijk hoe die "brief" op toiletpapier door zijn werkgever is ontvangen, al lijkt het erop dat hij er volgens wat hij zei wel om kon lachen.

Wat vinden jullie van deze vondst? Overdreef hij of was het een grapje en een originele manier om ontslag te nemen?

Advertisement