Deze 38-jarige vrouw vertelt wat het betekent om moeder van 12 kinderen te zijn - Curioctopus.nl
x
Deze 38-jarige vrouw vertelt wat het…
Vrouw slaagt eindelijk voor het praktisch rijexamen na het 27 jaar geprobeerd te hebben Oma geeft zakgeld aan haar kleindochter, maar ontdekt dat haar schoondochter het geld in eigen zak steekt

Deze 38-jarige vrouw vertelt wat het betekent om moeder van 12 kinderen te zijn

12 Oktober 2021 • Door Janine
3.084
Advertisement

Een groot gezin hebben is de droom van veel mensen; sommige stellen slagen erin om het voor elkaar te krijgen, terwijl anderen worstelen. Het hebben van veel kinderen is een fysieke, mentale en - een niet te onderschatten aspect - ook een economische verplichting. Voor veel gezinnen is het al moeilijk om in de behoeften van twee kinderen te voorzien; kun je je voorstellen wat het betekent om voor 12 kinderen te zorgen? Courtney en Chris Rogers hebben 11 kinderen en kijken uit naar de komst van hun 12e kind. De vrouw vertelde wat het betekent om moeder van 12 kinderen te zijn, ben je er nieuwsgierig naar?

via: dailymail

Courtney heeft in 10 jaar tijd 11 kinderen gekregen en op 38-jarige leeftijd verwacht ze haar 12e kind, in de hoop dat het een meisje wordt. Als dat zo is, zou het paar 6 zonen en 6 dochters hebben. Zal het het laatste kind zijn? Waarschijnlijk wel, hoewel de vrouw graag een nog groter gezin wil. Een merkwaardig detail over deze grote familie betreft de namen: Courtney en Chris hebben besloten hun kinderen namen te geven die beginnen met de letter "C". Het is niet gemakkelijk om al deze kinderen op te voeden, ook al is het een enorme vreugde: Courtney is thuisblijfmoeder en Chris is predikant. Ze wonen in hun huis in Santa Fe, in New Mexico, en er is zeker geen gebrek aan problemen.

Courtney vertrouwde toe dat ze ongeveer $1.200 per maand aan eten uitgeeft en dat de ruimte in huis opraakt. Het gezin leeft op het platteland, in nauw contact met de natuur: ze bewerken het land en houden dieren. Ze zijn economisch gezien niet welgesteld en voldoen vaak niet aan alle eisen van hun kinderen, ondanks het feit dat ze zich inzetten om het hen aan niets te laten ontbreken: de kinderen dragen tweedehands kleding en studeren thuis; elk jaar gaan ze op vakantie, reizend in hun grote bus. De vrouw laadt 3 wasmachines per dag, maar de hele familie helpt haar bij het bereiden van lunches en diners. Het hebben van zoveel zwangerschappen is geen probleem voor Courtney, die graag zwanger is. Ze vindt het alleen jammer dat ze zoveel kritiek heeft gekregen, vooral op internet. De vrouw zei: "Ik ben bekritiseerd omdat ik zoveel kinderen heb gekregen in zo'n korte tijd, maar ik zorg voor mezelf en mijn kinderen," zei Courtney, "mensen die mij vragen hoe ik al mijn kinderen genoeg aandacht kan geven, zijn meestal degenen die hun kinderen naar school sturen. Ik begrijp hun logica niet als ik 24 uur per dag bij mijn kinderen ben." Kun je je voorstellen hoe veeleisend het is?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt