Ze organiseert een etentje met vrienden maar geen van de genodigden komt opdagen: de trieste ervaring

Janine image
door Janine

27 December 2021

Ze organiseert een etentje met vrienden maar geen van de genodigden komt opdagen: de trieste ervaring
Advertisement

Ze had al weken een etentje gepland met haar vrienden. Ze versierde voor de gelegenheid haar appartement, gebruikte de mooiste versieringen die ze kon kopen en kookte voor de gelegenheid een reeks heerlijke gerechten. Jammer echter dat er op het moment van het feest niemand - maar dan ook echt niemand - van haar vrienden kwam opdagen. De vriend van Maryann, het slachtoffer van deze onaangename gebeurtenis, filmde dit alles en het verdriet van zijn vriendin en plaatste het op TikTok. Hij belde toen snel zijn vrienden en redde de situatie op het laatste moment.

via kidalloy/TikTok

Advertisement
kidalloy/TikTok

kidalloy/TikTok

Een slechte ervaring voor Maryann, de vriendin van Christian Zamora, bekend als @Kidalloy op TikTok. Maryann had dagen besteed aan het organiseren van het feest om het met haar vrienden door te brengen. Ze plande het evenement twee weken van tevoren, versierde haar hele kelder en kookte een enorm diner voor zichzelf en haar gasten. Maar om onverklaarbare redenen kwam er niemand. Volgens Christian hebben ze haar niet eens een bericht gestuurd om haar te laten weten dat ze niet konden komen.

Advertisement
kidalloy/TikTok

kidalloy/TikTok

Zamora filmde de feestelijk versierde kamer die helemaal leeg was, met uitzondering van zijn vriendin die er troosteloos en verdrietig bij zat. Een beeld dat de gevoeligheid van veel mensen heeft geraakt, aangezien het filmpje online 14 miljoen keer is bekeken.

Misschien een probleem dat ook veel internetgebruikers is overkomen? Of een van die misdragingen waar we allemaal bang voor zijn bij het voorbereiden van een feest?

"Mijn vriendin was zo enthousiast over haar eerste Friendsgiving, maar er kwam niemand opdagen”, schreef hij als commentaar bij de video “Ze was zo wanhopig en verdrietig."

Het ergste is dat Maryann is uitgesloten van de groepschat en niemand de moeite heeft genomen om haar te waarschuwen met een bericht. Allemaal duidelijke tekenen van een verwijdering van het meisje van die groep mensen. Onbeschofte mensen, zou je eraan kunnen toevoegen.

kidalloy/TikTok

kidalloy/TikTok

In ieder geval heeft Christian de moed niet verloren. Hij pakte zijn mobiele telefoon en belde om al zijn vrienden op de hoogte te brengen. Binnen een mum van tijd stond een groep vriendelijke en hongerige kennissen voor de deur van Maryann om haar op te vrolijken en van een saaie avond een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Er kwamen duizenden reacties op het internet ter ondersteuning van het meisje dat in de steek werd gelaten door haar vermeende vrienden. Veel woorden van troost en bewondering voor de vindingrijkheid van haar vriend die op een bepaalde manier haar hart vulde met troost en aandacht.

Advertisement