Bruid knipt haar haar tussen de ceremonie en de fotoshoot: “Ik wilde mijn man verrassen”

Janine image
door Janine

04 Februari 2022

Bruid knipt haar haar tussen de ceremonie en de fotoshoot: “Ik wilde mijn man verrassen”
Advertisement

Als het gaat om het organiseren van een bruiloft, zijn er veel keuzes die gemaakt kunnen worden om het origineel en buitengewoon te maken. Van de locatie, tot de kleding, de receptie of de gebruikte auto: de enige beperking is de fantasie van degenen die gaan trouwen.

De jonge vrouw, hoofdrolspeelster van de merkwaardige episode die we je hieronder vertellen, lijkt echter te hebben gekozen om iets te doen waar zeker maar weinigen aan zouden denken. Of misschien zou niemand erover nadenken. Zou je je ooit kunnen voorstellen een bruid te zien die, tussen de huwelijksceremonie en de fotoreportage, haar haar laat knippen? Nee, we maken geen grapje, want dat is precies wat Vora deed, met de bedoeling haar man te verrassen. Over een verandering van kapsel gesproken: hier was het kapsel echt radicaal! Laten we eens kijken.

via vora.quinn/TikTok

Advertisement
vora.quinn/TikTok

vora.quinn/TikTok

Tot het moment van de ceremonie en het noodlottige "ja", kenden alle gasten, familieleden, vrienden en echtgenoot Vora Quinn vanwege haar lange en dikke zwarte haar, stel je dus de verrassing voor toen, ter gelegenheid van de fotoreportage, de jonge vrouw zich presenteerde met een veel, veel korter kapsel. En we hebben het niet alleen over de keuze van de haarstijl, want dit meisje heeft haar haar laten knippen op die gedenkwaardige dag, waardoor niet alleen haar echtgenoot, Justice, maar alle andere aanwezigen sprakeloos achterbleven.

Advertisement
vora.quinn/TikTok

vora.quinn/TikTok

Vora had haar haar al 14 jaar niet geknipt, en toen ze eenmaal een besluit had genomen, kwam ze er niet meer op terug. Haar haar arriveerde, na tussenkomst van de kapper, tot op haar schouders, terwijl het voorheen over haar hele rug liep. De foto's spreken bovendien voor zich, en de bruid wilde wat er gebeurde op TikTok documenteren en deelde een video die snel viraal ging en meer dan 5 miljoen views verzamelde.

vora.quinn/TikTok

vora.quinn/TikTok

"Ik was erg enthousiast over de verrassing die ik mijn man die dag zou geven, en ik kon niet wachten om te zien wat zijn reactie zou zijn," zei ze. "Ik dacht altijd dat ik zou huilen als ik mijn haar afknipte, maar uiteindelijk heb ik helemaal niet gehuild."

vora.quinn/TikTok

vora.quinn/TikTok

“Aanvankelijk - vervolgde ze - merkte Justice niets anders op toen ik kwam om de foto's te maken. Maar toen keek hij me aandachtig aan en schrok. Hij kon niet eens praten. Uiteindelijk was zijn reactie veel beter dan ik me ooit had voorgesteld."

"Ik had twee totaal verschillende looks op dezelfde dag, het was echt leuk", merkte ze op. En het kan zeker niet gezegd worden dat het geen originele en ongebruikelijke keuze was.

vora.quinn/TikTok

vora.quinn/TikTok

Wat zou je tenslotte niet doen om jezelf een unieke en onvergetelijke bruiloft te garanderen? Zou jij je partner zo'n verrassing geven?

Advertisement