Ze verkleed zich en komt op de bruiloft van de schoonzus die haar niet voor de bruiloft had uitgenodigd

Janine image
door Janine

22 Januari 2022

Ze verkleed zich en komt op de bruiloft van de schoonzus die haar niet voor de bruiloft had uitgenodigd
Advertisement

Leven met de herinnering aan exen kan heel moeilijk worden. Stel je voor dat je met een persoon samen bent wiens familie nog steeds verbonden is met de partner die hij of zij eerder had, wat doe je dan? De vrouw over wie we je gaan vertellen, accepteerde deze belediging niet en besloot wraak te nemen, om te nemen waar ze volgens haar recht op had.

via ebnehm/TikTok

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

De vrouw in kwestie vertelde het verhaal via een video op TikTok: de zus van haar vriend, oftewel haar schoonzus, zou gaan trouwen. Deze laatste besloot echter niet alleen haar niet uit te nodigen voor de bruiloft, maar benoemde ook de ex-vriendin van haar broer als bruidsmeisje. Wat waren haar redenen? Hoewel de hoofdpersoon van het verhaal al meer dan twee jaar samen is met de broer van de bruid, is de schoonzus nog steeds verbonden met de ex van haar broer.

Advertisement
ebnehm/TikTok

ebnehm/TikTok

Het gebaar dat op haar huwelijk werd gemaakt - oftewel, de ex van haar broer bruidsmeisje laten zijn - is een duidelijke boodschap: de vriendin van de broer wordt nog niet beschouwd als een lid van de familie, terwijl de ex er nog bij lijkt te horen. Kortom, een echte belediging die de hoofdpersoon van dit verhaal niet kon verdragen. De jonge vrouw, in plaats van thuis te blijven op de trouwdag, besloot naar het feest te gaan en op te gaan in het gezelschap, met een pruik en een donkere bril op. In de video op TikTok zien we de vrouw de auto parkeren bij het restaurant waar de receptie plaatsvond. Ze zet een pruik op, draagt een donkere bril en een mondkapje, en sluipt de zaal binnen om rond te kijken en te zien wat er gebeurde.

ebnehm/TikTok

ebnehm/TikTok

De video heeft miljoenen views en duizenden reacties verzameld: gebruikers hebben de familie van haar vriend als onbeschoft bestempeld. Maar het meest schandalige, volgens het web, is het feit dat haar vriend niet voor haar opkwam: hij had ertegenin moeten gaan en zijn huidige vriendin mee moeten nemen, of niet naar de bruiloft moeten gaan. Het advies dat aan de verklede hoofdpersoon wordt gegeven, is om hard weg te rennen en haar vriend onmiddellijk te verlaten. Andere gebruikers hebben echter kritiek geuit op haar wraak: zichzelf vermommen en stiekem de bruiloft van haar schoonzus bijwonen was een overdreven gebaar. Weer anderen steunden haar schoonzus en zeiden dat ze als bruid het volste recht had om alleen mensen uit te nodigen van wie ze hield.

Advertisement