x
Ze gaat verkleed als bruid naar de bruiloft…
Heb je problemen met geheugen en concentratie opgemerkt? De schuld zou het Deze jonge vrouw heeft $5.000 uitgegeven om haar lippen te vergroten, maar ze wil nog niet stoppen

Ze gaat verkleed als bruid naar de bruiloft van haar zoon en er wordt een taart in haar gezicht gegooid: de gedenkwaardige wraak

08 Maart 2022 • Door Janine
1.944
Advertisement

Geconfronteerd met bepaalde verhalen, kunnen we alleen maar denken dat bruiloften soms het slechtste in mensen naar boven halen. We hebben het over al die situaties waarin wat een dag van het vieren van liefde en geluk zou moeten zijn, uiteindelijk het toneel wordt van familievetes die niets minder dan een nachtmerrie zijn.

Lijkt het je overdreven? Je zult van gedachten veranderen, want het verhaal dat we je gaan vertellen, demonstreert het op een voorbeeldige manier. Iedereen weet dat bij het presenteren van een huwelijksceremonie geen van de gasten zich moet kleden zoals de bruid: de witte jurk is voor haar gereserveerd, en voor niemand anders. Misschien is deze ongeschreven regel echter niet voor iedereen zo duidelijk, te oordelen naar wat de schoonmoeder deed in ons verhaal: een ietwat hatelijke en, volgens het bruidspaar, respectloze houding, waarvoor ze kreeg wat ze verdiende.

via: Reddit

Wie het verhaal vertelde was - onnodig te zeggen - de schoondochter. In een bericht dat op Reddit werd gepubliceerd, legde de bruid uit wat er gebeurde, wat commentaar en reacties van gebruikers opleverde. "Mijn schoonmoeder droeg haar trouwjurk op mijn bruiloft - is in de eerste regels van haar verhaal te lezen - ze was anderhalf jaar voor ons getrouwd en haar gebaar was voor mij als een klap in mijn gezicht ".

"Eerlijk gezegd heb ik onzekerheden over mijn uiterlijk - bekende de jonge vrouw - en het feit dat ik op mijn trouwdag moest wedijveren met mijn schoonmoeder hielp niet".

In het licht van zo'n houding kunnen we zeggen dat het niemand zou bevallen om in die situatie te verkeren. De moeder van de bruidegom was gewoon niet in staat om haar overtuigingen op te geven en, zonder zich al te veel zorgen te maken over haar onbeschaamdheid, handelde ze door zichzelf in een positie als "co-protagonist” te plaatsen. Toen het paar nota nam van wat er gebeurde, besloten ze, na een eerste moment waarin ze deden alsof er niets aan de hand was, in de tegenaanval te gaan.

"Voordat de taart officieel werd aangesneden - zei de vrouw op Reddit - pakte mijn man een groot stuk, ging naar de tafel waar zijn moeder zat en gooide het in haar gezicht". Kun je je een gedenkwaardiger huwelijksmoment voorstellen dan dit?

"Het was glorieus - merkte de bruid op - zelfs mijn schoonvader lachte om zijn vrouw en om wat mijn man had gedaan". Na een eerste moment van ongeloof vermengd met woede, gaf de vrouw zich over, en uiteindelijk nam ze het beter op dan verwacht. "Ze vertelden me dat het tijd was om de taart aan te snijden en ik dacht dat jij dat wilde doen, aangezien je blijkbaar de bruid wilt zijn", waren de woorden die de zoon tegen zijn moeder sprak.

Wat denk jij? Kreeg ze wat ze verdiende of overdreef de zoon door taart in haar gezicht te gooien?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt