Oma wordt per ongeluk begraven met de trouwjurk van haar kleindochter vòòr de bruiloft

Janine image
door Janine

06 April 2023

Oma wordt per ongeluk begraven met de trouwjurk van haar kleindochter vòòr de bruiloft
Advertisement

Voor een vrouw is een van de meest opwindende momenten tijdens de huwelijksvoorbereidingen ongetwijfeld die van de keuze van de trouwjurk. Iedereen stelt zich voor dat ze die van haar dromen draagt ​​en zichzelf vol emotie in de spiegel bewondert. Maar als het eenmaal tijd is om het daadwerkelijk aan te trekken, en het op mysterieuze wijze is verdwenen? De eigenaresse van een boetiek in Chicago, in Amerika, legt het ons uit, terwijl ze de meest bizarre episode vertelde die ze ooit op sociale media heeft gezien.

via Mirror

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Kasia is de eigenaresse van een bruidsboetiek in Illinois, VS, die heeft besloten haar gebruikers te vertellen over de meest absurde situatie die zich in haar carrière heeft voorgedaan. Op een dag kreeg de vrouw een telefoontje van een man die op het punt stond te trouwen en die haar vroeg om de jurk voor zijn toekomstige vrouw te repliceren. Een jurk die Kasia al had ingepakt en bezorgd.

Dus, verbijsterd, probeerde ze te begrijpen wat er was gebeurd en waarom ze er nog een had moeten maken, aangezien die binnen een paar weken klaar had moeten zijn. Op dat moment gaf de man de telefoon aan de broer van de bruid, die uitlegde wat er was gebeurd. Toen de vrouw de jurk had ontvangen die ze op haar trouwdag zou dragen, verstopte ze die in de kast van haar grootmoeder om hem te bewaren tot haar speciale dag. In de tussentijd is de oude vrouw echter overleden.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De grootmoeder had tegen haar familieleden gezegd dat ze begraven wilde worden in haar trouwjurk, dus op het moment van aankleden openden de familieleden de kleerkast, waardoor de nog te dragen jurk verward werd met die van de overledene. Tegen de tijd dat ze hun fout beseften, was het te laat. Om dit te verhelpen, hielden ze het feit verborgen voor de aanstaande bruid en probeerden ze zonder haar medeweten een oplossing te vinden door een jurk te bestellen die identiek was aan de jurk die ze had gevraagd.

Kasia was echter door verschillende omstandigheden en tijdgebrek niet in staat de jurk te repliceren zoals de originele, en daarom werd de bruid op de hoogte gebracht van het misverstand. Gelukkig veranderde de vrouw toen van gedachten over welk model ze zou dragen: omdat ze zwanger was, wilde ze niet langer een jurk in zeemeermin-stijl, waar ze moeilijk in zou passen. Ze was echter helemaal niet boos, integendeel: haar grootmoeder was tegen de aanvankelijk gekozen jurk en had erop aangedrongen dat ze van gedachten zou veranderen. Een speling van het lot die erin slaagde haar laatste wens in vervulling te laten gaan.

Advertisement