Stel gearresteerd op hun trouwdag: ze hadden een jurk en sieraden gestolen van de ex-vrouw van de bruidegom

Janine image
door Janine

15 Februari 2022

Stel gearresteerd op hun trouwdag: ze hadden een jurk en sieraden gestolen van de ex-vrouw van de bruidegom
Advertisement

Een trouwdag kan een heel gelukkige en onvergetelijke dag zijn, maar ook een grote bron van problemen. Dit is niet de eerste keer dat we je verhalen vertellen die het bewijzen. Het is niet altijd zo vanzelfsprekend dat alles vlekkeloos verloopt tijdens een bruiloft, en het verhaal dat we je gaan vertellen is daar het zoveelste bewijs van. In dit geval leidde een actie van de pasgetrouwden zelfs tot hun arrestatie, die plaatsvond op de dag van het langverwachte "jawoord”.

Het begon allemaal met de jurk van de bruid. Volgens wat is vernomen, zou de vrouw de jurk en sieraden hebben gedragen die toebehoorden aan de ex-vrouw van haar man, op mysterieuze wijze verdwenen toen de twee waren gescheiden. Ze dachten dat niemand het zou merken, maar nadat ze een paar gemeenschappelijke vrienden hadden uitgenodigd voor het feest, kwam de waarheid snel aan het licht. Tot het punt dat de politie ingreep.

via throwawaywedding4869/reddit

Angie Garrett/Flickr - Not the actual photo

Angie Garrett/Flickr - Not the actual photo

Het verhaal werd verteld door een wederzijdse vriendin van de bruidegom, Adam, en zijn ex-vrouw, Mary. De vrouw, die als gast op de bruiloft aanwezig was, merkte dat die jurk en die juwelen die de huidige bruid droeg, te bekend voorkwamen.

Ze waren van Mary die hen vanaf het moment van de scheiding en de daaropvolgende verhuizing kwijt was geraakt en dacht dat ze ze vroeg of laat wel zou terugvinden. En inderdaad: jammer dat ze blijkbaar door Adam van haar waren gestolen, die ze vervolgens “recyclede” voor zijn nieuwe vrouw Chelsea. "Komt deze jurk je niet bekend voor?" was het bericht dat de wederzijdse vriendin rechtstreeks van de ceremonie naar Mary stuurde, compleet met een foto van de outfit van de bruid.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Toen Adams ex-vrouw de foto en het bericht ontving, kon ze niet anders dan de politie bellen. Toen ze een uur later ter plaatse kwamen, verduidelijkten de agenten de situatie en vroegen ze Chelsea haar jurk en sieraden uit te doen en ze terug te geven aan hun rechtmatige eigenaar. Na een weigering van de bruid werden zowel zij als Adam gearresteerd en naar het politiebureau gebracht. Het was duidelijk dat de man die accessoires van zijn ex-vrouw had gestolen. Hiervoor werd de vrouw gedwongen naar huis te gaan zonder een jurk en sieraden, alleen bedekt met een jas van haar man, die zijn woede jegens de wederzijdse vriendin die alles had ontmaskerd niet spaarde.

"Adam was erg boos op mij - schreef de vrouw - en gaf mij de schuld dat ik die foto naar Mary had gestuurd en zijn huwelijk had verpest". Gezien de situatie besloot de auteur van de post om het verhaal op Reddit te vertellen en gebruikers te vragen of ze echt verkeerd was om zich op die manier te gedragen. Haar bericht is door veel mensen gelezen en becommentarieerd. De meesten van hen verdedigden haar en beweerden dat ze "het juiste op het juiste moment" had gedaan en dat Adam in de eerste plaats verantwoordelijk was voor alles.

Wat zou jij hebben gedaan in plaats van de wederzijdse vriendin? Zou je die foto naar de ex-vrouw hebben gestuurd?

Advertisement