Een privé-eiland te koop dat minder kost dan een appartement: het bijzondere aanbod

Janine image
door Janine

23 Januari 2022

Een privé-eiland te koop dat minder kost dan een appartement: het bijzondere aanbod
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: iedereen heeft minstens één keer in zijn leven op een afgelegen plek willen zijn, misschien alleen en zonder al te veel verstoringen, waar we eindelijk een beetje rust kunnen vinden te midden van zoveel dagelijkse verplichtingen en taken. Een plek als een verlaten privé-eiland, waar je oog in oog kunt staan ​​met de natuur en met jezelf: wat vind je van een soortgelijk scenario?

Als je denkt dat dit een onmogelijke droom is, of in ieder geval te duur om te realiseren, weet dan dat je van gedachten zou kunnen veranderen. Het kleine terrein waarover we je gaan vertellen bewijst het: het is een heel eiland, te koop voor een prijs waarmee je in de meeste steden nauwelijks een studio zou kunnen kopen. Ben je klaar om dit unieke aanbod nader te ontdekken?

via Private Islands Online

Advertisement
Private Islands Online

Private Islands Online

Als je ongeveer €76.000 kunt of wilt besteden en met heel je hart een radicale verandering van leven wilt, dan is dit misschien de juiste kans voor jou. Met dat geld kun je in feite Half Island kopen, een klein particulier land in Canada, op minder dan een mijl van de kust van Nova Scotia en ongeveer 300 km ten oosten van de hoofdstad Halifax.

Ja, je leest het goed: hier heb je, om een ​​heel eiland te kopen, minder geld nodig dan om een ​​kleine woning in de stad te kopen. Het unieke aanbod verscheen op de website van Private Islands Online en ging in korte tijd de wereld over. Half Island is ongeveer 2,4 hectare groot en wordt gekenmerkt door een rijke vegetatie. Net zo opmerkelijk is de zee die het omringt, waar het mogelijk is om te vissen of baaien te verkennen of te kanovaren en zeilen. Natuurlijke schoonheden ontbreken bovendien niet en hebben, zoals aangegeven op de site waar het eiland te koop staat, dit gebied beroemd en aangenaam gemaakt om te wonen.

Advertisement
Private Islands Online

Private Islands Online

Er zijn geen huisvestingsmogelijkheden op het eiland, afgezien van een stacaravan die daar door de vorige eigenaar is achtergelaten en “in de staat waarin het zich bevindt” is verkocht. Op 16 kilometer op het vasteland is het echter mogelijk om Port Hawkesbury te bereiken, een stad waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om te winkelen, je te vermaken of een accommodatie kunt vinden.

Private Islands Online

Private Islands Online

Een soortgelijk aanbod zou echt de aandacht kunnen trekken van veel mensen, die met een heel klein bedrag een echt paradijs zouden kunnen kopen, een exclusieve plek om met pensioen te gaan of in totale rust te leven. Wat vind jij? Zou jij zo'n keuze maken?

Advertisement