Hij maakt boterhammen met mortadella voor haar klaar en zij rent weg: ze maakt het uit omdat hij "arm" is

Janine image
door Janine

24 Januari 2022

Hij maakt boterhammen met mortadella voor haar klaar en zij rent weg: ze maakt het uit omdat hij "arm" is
Advertisement

Aan de basis van elke relatie zou liefde, respect en wederzijdse waardering moeten zijn, maar dit is niet altijd het geval: het kan gebeuren dat je de verkeerde persoon ontmoet, die je niet waardeert om wie je bent en die totaal andere waarden heeft als de onze. In feite zijn er mensen die de binnenkant belangrijk vinden in een relatie en anderen die de voorkeur geven aan het uiterlijk, maar het is niet gemakkelijk om het meteen te begrijpen en soms zijn er bittere verrassingen.

Zoals gebeurde met een jongen in Argentinië, verlaten door zijn vriendin nadat hij het eten voor haar had klaargemaakt met koolzuurhoudende dranken en broodjes mortadella.

via American Post

Advertisement
Pixabay

Pixabay

De twee hadden elkaar op kerstavond ontmoet terwijl ze in de disco waren, ze begonnen te dansen en meteen sloeg de vonk over. Vanaf dat moment begonnen ze regelmatig te daten en toen de relatie stabieler werd, deed de jongen het meisje een voorstel: aangezien het serieus begon te worden tussen hen, was het tijd voor hem om haar ouders te ontmoeten.

Het meisje accepteerde het, dus besloot hij die zeer speciale gelegenheid te vieren door haar uit te nodigen voor een etentje met hem: het is jammer dat ze, toen ze het menu zag dat door haar vriend was gekozen, onmiddellijk vertrok: bij het zien van twee broodjes mortadella vergezeld van twee flessen koolzuurhoudende dranken, rende ze weg en vertelde hem dat hun relatie voorbij was.

Een harde klap voor de jongen, die zijn bescheiden salaris aan studies wijdt en die, hoewel hij geen vijfsterren diner kon betalen, de avond met zorg en liefde tot in elk detail, zij het eenvoudig, had georganiseerd.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Na deze episode besloot de jongen stoom af te blazen op sociale media: "Ik zou graag willen dat mensen leren dat wanneer ze iemand kennen, ze meteen ter zake moeten komen en met hen over hun leven moeten praten, want wat mij is overkomen kan iedereen gebeuren: Ik ben verlaten omdat ik arm ben”, schreef hij met spijt in zijn hart. Toen voegde hij eraan toe: “Als ik haar had verteld dat ik maar een grasmaaier was, had ze me niet in overweging genomen en zou ik niet verliefd op haar zijn geworden. Deze post zal ze zeker zien, dus namen wil ik niet noemen."

Het verhaal verspreidde zich snel op internet en velen lieten een reactie achter ten gunste van de jongen, waarin ze de houding van de jonge vrouw veroordelen die blijkbaar alleen in geld geïnteresseerd was.

Een ervaring die deze verliefde jongen heeft getekend, maar die hem zeker iets belangrijks heeft geleerd voor de toekomst.

Wat vind je van het gedrag van dit meisje?

Advertisement