"Je kunt niet zo gekleed komen": hij belt een taxi en stuurt zijn vriendin, voor een afspraak, naar huis

Janine image
door Janine

07 Februari 2022

"Je kunt niet zo gekleed komen": hij belt een taxi en stuurt zijn vriendin, voor een afspraak, naar huis
Advertisement

Wanneer je besluit om met iemand te daten, moet er natuurlijk vanaf het eerste moment iets zijn dat we leuk vinden en dat ons aantrekt. Of het nu gaat om de fysieke verschijning, de manier van denken of spreken of de keuzes in het uiterlijk, zelfs als we nog niet volledig weten wie we voor ons hebben, is er zeker een reden waarom er een aantrekkingskracht is.

Het lijkt duidelijk, nietwaar? Toch is dit niet altijd het geval. Dat blijkt uit het verhaal dat we je gaan vertellen. De hoofdpersoon is een jonge TikTok-gebruiker, die besloot om met haar followers te delen wat haar was overkomen ter gelegenheid van een afspraak met een jongen. De jongen, die erg ongevoelig was, nam geen blad voor de mond en had kritiek op haar manier van kleden, op een zeer laag niveau, en belde zelfs een taxi om het meisje naar huis te laten gaan. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Nikki Jabs/TikTok

Advertisement
Nikki Jabs/TikTok Screenshot

Nikki Jabs/TikTok Screenshot

Haar naam is Nikki Jabs en haar verhaal ging al snel viraal vanwege wat er gebeurde en de discussies die het op het web losmaakte. Alles verliep soepel tussen haar en Greg, een man met wie ze al een tijdje aan het daten was. Natuurlijk kenden ze elkaar nog niet heel goed, maar alles leek op de juiste manier te gaan. Tot de avond toen hij definitief over de schreef ging.

Alles was klaar voor een leuk uitje. Nikki en Greg zouden samen gaan uit eten en daarna naar een bedrijfsuitje waar de jongen werkt. Het meisje vertelde echter dat hij, op weg naar het restaurant, dat hij haar bedachtzaam bleef aanstaren, tot het punt dat zijn houding haar verdacht leek. Nadat ze hem ernaar had gevraagd, antwoordde Greg dat het niet gepast was dat ze op dat grote evenement zou verschijnen, zoals ze die avond gekleed ging.

Advertisement
Nikki Jabs/TikTok Screenshot

Nikki Jabs/TikTok Screenshot

"Je kunt niet zo gekleed gaan", waren zijn woorden, waarop Nikki behulpzaam reageerde met de vraag of ze zich moest gaan omkleden. Als reactie belde Greg een taxi om haar naar huis te brengen. De jonge vrouw logeerde die dagen bij Greg en daar had ze al haar spullen. Beledigd door hoe hij haar had behandeld, verspilde ze geen tijd, pakte haar koffers en vertrok.

De excuses van de man waren nutteloos: Nikki's besluit was genomen, ze zou de relatie met hem hebben verbroken. Terugkijkend op wat er gebeurde en nadat ze alles op TikTok had verteld, zei de jonge vrouw ook dat het niet de eerste keer was dat Greg soortgelijk gedrag en soortgelijke opmerkingen had gemaakt. Make-up, hakken en kleding van het meisje werden vaak bekritiseerd tijdens hun relatie en in het licht van dit alles is Nikki's reactie na die avond zeker begrijpelijk.

Nikki Jabs/TikTok Screenshot

Nikki Jabs/TikTok Screenshot

Om deze redenen was de steun van gebruikers enorm. Velen waren dan ook blij dat ze haar relatie had verbroken en nodigden haar uit om na te denken over het feit dat het negatieve gedrag van Greg in de loop van de tijd erger had kunnen worden. Het meisje verklaarde, ondanks een eerste moment van teleurstelling waarin ze echt geschokt was door wat er gebeurd was, dat ze er zeker van was dat ze op de beste manier had gehandeld en hoopt dat haar verhaal veel andere mensen zou kunnen helpen die zich in een soortgelijke relatie bevinden.

Wat denk jij? Deed ze er goed aan om het uit te maken of had ze de redenen van haar vriend moeten begrijpen?

Advertisement