Ze gaan op vakantie maar nemen de verkeerde terugvlucht: ze landen meer dan 1200 km van huis

Janine image
door Janine

11 April 2022

Ze gaan op vakantie maar nemen de verkeerde terugvlucht: ze landen meer dan 1200 km van huis
Advertisement

De terugvlucht van een reis is altijd minder prettig dan de heenvlucht: je keert huiswaarts met een schat aan ervaringen, met nieuwe herinneringen, maar ook met weemoed. De luchthaven wordt bij terugkomst de treurigste plek die er bestaat. We weten niet of het juist door de melancholie is dat Elise en haar partner Jessy een wel heel zeldzame fout hebben gemaakt: na een korte vakantie namen ze de verkeerde vlucht en landden meer dan 1200 km van huis. Hoe hebben ze deze fout gemaakt? Waarom heeft geen van de medewerkers op de luchthaven de fout opgemerkt? Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via The Mirror

Advertisement

Elisa Mallia, 33 jaar, en haar partner Jessy Jezequel, 41 jaar, hadden een korte vakantie doorgebracht in Frankrijk, in Marseille, om een ​​voetbalwedstrijd bij te wonen. Ze maakten vervolgens gebruik van hun verblijf in het land om de plaats te bekijken, en genoten zo van een paar dagen als toerist. Op de dag dat ze naar huis zouden vertrekken, gingen ze naar het vliegveld: ze stonden klaar om het vliegtuig te nemen dat hen terug zou brengen naar Stansted, een van de luchthavens van Londen. Maar het paar maakte een ernstige fout: in plaats daarvan stapten ze aan boord van een vliegtuig op weg naar Madrid, in Spanje. Ze beseften de fout te laat, toen ze al in de lucht zaten.

Advertisement
Not the actual photo - Pexels

Not the actual photo - Pexels

Elise vertelde de ervaring zelf, die zei: "Een uur na het opstijgen zei Jesse dat hij dacht dat hij een stewardess Madrid hoorde zeggen, maar we dachten dat hij het had gedroomd. Maar later realiseerden we ons dat alle stewardessen Spaans spraken. Toen we om uitleg vroegen, vertelden ze ons dat we naar Madrid gingen, we hadden geen idee hoe het mogelijk was. "Hoe is het mogelijk dat niemand op de luchthaven, na 3 uitgevoerde controles, de fout had opgemerkt? En hoe is het mogelijk dat de cockpitbemanning niet besefte dat er nog twee passagiers aan boord van het vliegtuig waren? De stewardessen geloofden het stel niet, maar moesten van gedachten veranderen toen Elise en Jessy hun instapkaarten lieten zien. Door de onvoorzichtigheid van het luchthavenpersoneel en het stel zelf verlengden Elise en Jessy hun vakantie, zij het met veel schrik. Met 5 uur vertraging slaagden ze er echter in om thuis te komen.

Advertisement