Hij verandert de naam van zijn dochter zonder medeweten van zijn vrouw: "het zou haar leven hebben verpest"

Janine image
door Janine

09 Maart 2022

Hij verandert de naam van zijn dochter zonder medeweten van zijn vrouw: "het zou haar leven hebben verpest"
Advertisement

Het kiezen van de naam van een kind is een belangrijk moment voor de ouders. We overleggen en denken maandenlang na over wat de perfecte naam voor de jongen of het meisje zou kunnen zijn, maar een man op Reddit vraagt ​​zich - na achter de rug van zijn vrouw om te hebben gehandeld - af of hij een grote fout heeft gemaakt en of hij zijn echtgenote onrecht heeft aangedaan door het veranderen van de naam van zijn dochter, zonder haar medeweten.

via reddit

Advertisement
Not the actual photo - Pexels

Not the actual photo - Pexels

De vrouw was er namelijk heel zeker over welke naam ze aan haar dochter wilde geven. Een paar maanden voor de geboorte begon het paar te discussiëren over de namen, maar ze kregen vaak ruzie omdat ze het niet eens werden. Hij houdt namelijk van "traditionele namen met een rijke geschiedenis en een diepe betekenis, terwijl mijn vrouw onze zoon een unieke naam wil geven, iets waar letterlijk niemand anders op aarde aan zal denken." De opties van de vrouw omvatten namen als Hoohee, Joejie, Yabba en Buza, terwijl hij namen als Amelia, Ella en Sophia suggereerde. De namen waren reden voor ruzie, dus het paar liet het onderwerp - in ieder geval tijdelijk - rusten. Toen de baby werd geboren, kwamen de discussies echter terug en de vrouw stond erop haar dochter "Buza" te noemen.

 

Advertisement
Not the actual photo - Pexels

Not the actual photo - Pexels

De man beweerde dat niemand haar serieus zou nemen met zo'n naam, maar de vrouw drong aan en toonde zich niet bereid om van gedachten te veranderen. Dus ondernam de man actie: "De volgende ochtend ging ik meteen de naam van onze dochter laten registreren, omdat ik bang was dat mijn vrouw het eerder zou gaan doen. Ik koos een heel mooie naam voor haar die niet te ouderwets was en ik dacht dat mijn vrouw het ermee eens zou zijn, maar toen ik thuiskwam en het haar vertelde, werd ze woedend op me.” De man vroeg vervolgens om een ​​mening van Reddit-gebruikers, die beweren dat beide echtgenoten ongelijk hebben, maar dat de man er uiteindelijk goed aan heeft gedaan om te handelen zonder medeweten van zijn vrouw voor het welzijn van zijn dochter. De naam is belangrijk en kan beslissend zijn in het leven van een persoon voor wie, volgens gebruikers, de in het geheim genomen beslissing wordt gerechtvaardigd door een zeer nobel doel. Wat vind jij ervan? 

Advertisement