Een vrouw ziet eruit als 25 jaar, maar wanneer ze haar leeftijd onthult, zijn gebruikers ongelovig: "Vertel ons je geheim"

Janine image
door Janine

17 Maart 2022

Een vrouw ziet eruit als 25 jaar, maar wanneer ze haar leeftijd onthult, zijn gebruikers ongelovig: "Vertel ons je geheim"
Advertisement

Proberen iemands leeftijd te raden is altijd een gok: het risico is een fout te maken, door iemand ouder in te schatten dan hij of zij in werkelijkheid is. Terwijl sommigen niet bang zijn voor de eerste tekenen van veroudering, kunnen anderen het als een probleem zien en gevoelig zijn voor het onderwerp. Maar het omgekeerde kan ook gebeuren en verrast zijn om te ontdekken dat iemand waarvan we dachten dat hij erg jong was, eigenlijk ouder is dan we dachten.

Dit is wat er gebeurde met de volgers van Amber Lancaster, een Californische vrouw die de geheimen van haar uiterlijk op haar sociale profielen vertelt.

via The Sun

Advertisement

Lancaster is een 41-jarige moeder die in Los Angeles woont, maar er minstens vijftien jaar jonger uitziet. Toen ze haar ware leeftijd op sociale media onthulde, waren haar volgers letterlijk verbijsterd. De vrouw publiceert elke dag inhoud over mode en beauty en heeft meer dan vierhonderdduizend volgers.

De influencer had echter in haar berichten op Instagram en in de video's die op Tik Tok zijn gepubliceerd nooit haar geboortedatum onthuld, dus niemand kende haar ware leeftijd.

Toen ze besloot het te onthullen, waren velen ongelovig, zo erg zelfs dat ze dachten dat ze loog. De onthullende clip gaat vergezeld van een voice-over die zegt: "Dit is voor al die mensen die er jonger uitzien dan ze zijn, maar mensen geloven het niet wanneer ze onthullen hoe oud ze zijn."

Advertisement

De vrouw schreef in het bijschrift van de post haar geboortejaar: 1980. Dat betekent dat ze niet rond de twintig jaar kan zijn, zoals iedereen dacht, maar dat ze - zij het mooi en heel jeugdig - een veertiger is.

Het commentaar van de gebruikers liet niet op zich wachten, te midden van complimenten en uitingen van verbazing, die deze informatie helemaal niet verwachtten. Velen drongen er bij haar op aan om de geheimen van haar zo jonge uiterlijk te onthullen, dus besloot Amber nog een video te plaatsen.

Ze bedankte haar followers en onthulde vervolgens de “Vier producten voor het verzorgen van de huid waar ik van hou”, waarmee ze gebruikers verzekerde van hun effectiviteit.

Het lijkt erop dat het belangrijkste geheim van haar jeugd tretinoïne is, een actieve vorm van vitamine A waarvoor een medisch recept nodig is.

amberlancaster007/Tik Tok

amberlancaster007/Tik Tok

"Ik gebruik het al 15 jaar en het heeft mijn huid letterlijk veranderd", zegt Amber. "Het heeft de aanmaak van collageen gestimuleerd, het is het belangrijkste ingrediënt waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de huid verbetert."

Hiervoor raadt de influencer aan een vitamine C-serum te combineren om de teint helderder te maken en de gezichtscrème Ponds Dry Skin 's nachts.

Deze producten hebben Lancaster zeker enorm geholpen en de resultaten zijn te zien!

Wat denk jij? Zou je ooit zeggen dat Amber de veertig gepasseerd is?

Advertisement