Moeder parkeert op een voor gezinnen gereserveerde ruimte en vindt een kaartje op de auto: "je bent dik en lui"

Janine image
door Janine

17 Maart 2022

Moeder parkeert op een voor gezinnen gereserveerde ruimte en vindt een kaartje op de auto: "je bent dik en lui"
Advertisement

Wanneer we getuige zijn van bepaalde episodes, kunnen we niet anders dan denken dat het voor sommige mensen helaas altijd gemakkelijker zal zijn om anderen te bekritiseren zonder al te veel na te denken over de werkelijke situatie. Een moeder heeft dit ervaren en besloot met iedereen te delen wat haar was overkomen: een triest, absurd verhaal dat je aan het denken zet, en dat zeker geen op zichzelf staand geval is.

Een simpele handeling zoals parkeren op een voor gezinnen gereserveerde ruimte was een kans om vulgaire en onnodige beledigingen te ontvangen, rechtstreeks “afgeleverd” op de voorruit van haar auto via een briefje. Van wie? Van iemand die dacht dat ze illegaal die parkeerplaats had bezet, zonder te beseffen dat de vrouw daar in werkelijkheid met haar drie maanden oude zoontje was, en niet alleen met hem. Dit is wat er is gebeurd.

via Metro

Advertisement
Donald Trung Quoc Don/Wikimedia - Not the actual photo

Donald Trung Quoc Don/Wikimedia - Not the actual photo

Toen Paige Murray, 25 jaar, uit Essex in Engeland, de supermarkt uitliep om haar auto op te halen, kon ze haar ogen niet geloven. Op de voorruit, in het zicht, was een briefje achtergelaten door iemand die haar waarschijnlijk had zien parkeren op de plek die gereserveerd was voor gezinnen en, in de veronderstelling dat ze geen kinderen had, erover dacht haar te beledigen.

"Er zaten geen kinderen in je auto. Je bent dik en lui", las de vrouw op het briefje, evenals andere beledigingen die zeker niet prettig zijn om te ontvangen. Totaal onterechte beledigingen, ook gezien het feit dat Paige volledig bevoegd was om haar auto daar achter te laten, in het gezelschap van haar 3 maanden oude zoon Daniel, haar schoonmoeder en schoonzus.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Zonder al te veel na te denken en klaar om onnodig te beledigen, zag de persoon die die lelijke woorden schreef naar alle waarschijnlijkheid niet - of wilde niet zien - dat Paige haar baby stevig tegen zich aan hield in een draagzak toen ze uit de auto stapte. "Ik hoop dat degene die dat briefje heeft geschreven zich schaamt - was de opmerking van de jonge moeder - het is echt zo laag om mensen te beledigen zonder de waarheid te kennen."

"Het was schokkend - vervolgde ze - vooral omdat ik het niet had verwacht en ik ervan overtuigd was dat ik niets verkeerds had gedaan. Ze hadden het me recht in het gezicht moeten zeggen".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Eerst dacht ik zelfs dat ik daar misschien toch niet mocht parkeren - gaf ze toe - maar toen dacht ik erover na en het was zeker mijn recht, want ik ben een ouder en ik heb een kind. Natuurlijk had degene die dat briefje schreef het bij het verkeerde eind en zag hij mijn zoon niet - concludeerde Paige - maar ik hoop dat degene die het heeft geschreven mijn uitbarsting leest en er in de toekomst twee keer over nadenkt".

Beter nadenken voordat je bepaalde dingen doet: dit verhaal leert het ons. Wat vind jij?

Advertisement