"Mijn schoonmoeder had een camera in de slaapkamer verstopt": de verontrustende ontdekking van een vrouw

Janine image
door Janine

16 Maart 2022

"Mijn schoonmoeder had een camera in de slaapkamer verstopt": de verontrustende ontdekking van een vrouw
Advertisement

Hoe ver kan een moeder gaan om er zeker van te zijn dat haar kind gezond is en op de best mogelijke manier wordt behandeld? Afgaande op het verhaal dat we je gaan vertellen, lijkt het dat het echt buitensporige niveaus kan bereiken. De reden is snel gezegd: de schoondochter die op internet deelde wat haar was overkomen, onderging een absurde behandeling door haar schoonmoeder, een persoon die haar zeker niet vertrouwde zoals ze had moeten doen.

Om te controleren of haar zoon in orde was en met alle respect werd behandeld, ging ze zelfs zo ver dat ze een verborgen camera in hun slaapkamer installeerde. Ja, je leest het goed: zonder dat het stel het wist, werden ze letterlijk bespied op een van de meest intieme plekken in huis. De waarheid kwam echter uiteindelijk aan het licht en op dat moment nam de schoondochter “wraak”.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het is geen mysterie of iets nieuws dat bepaalde schoonmoeder-schoondochter relaties op zijn minst gecompliceerd kunnen zijn. Hoewel het misschien een cliché lijkt, gaan dingen in de familie soms gewoon zo en ontstaan ​​er onenigheden en episodes die vaak te ernstig zijn om te overwinnen. Daaronder valt ook ons verhaal. In een bericht gepubliceerd op Reddit, vertelde de schoondochter, op het sociale netwerk bekend als @throwraOP96657, een ongelooflijke gebeurtenis, waarbij ze iedereen vroeg of het goed of fout was om te reageren zoals zij had gedaan.

"Ik heb mijn schoonmoeder het huis uitgezet omdat ze een verborgen camera in mijn slaapkamer had verstopt”, luidt de titel van de post, die al veel zegt. "Mijn man was een paar maanden geleden bedlegerig vanwege een ongeluk - zegt de vrouw - en ik heb voor hem gezorgd. Mijn schoonmoeder begon veel druk op me uit te oefenen en smeekte me om zoveel mogelijk tijd aan hem te besteden om het hem aan niets te laten ontbreken, en om haar elk uur updates over zijn toestand te geven".

Advertisement
AntanO/Wikimedia - Not the actual photo

AntanO/Wikimedia - Not the actual photo

"Ze zou heel boos worden als ik het haar niet zou laten weten - vervolgde haar schoondochter - en elke keer dat ze ons kwam bezoeken, deed ze absoluut niets om te helpen. Integendeel, ze wees altijd op wat er mis was, wat ik wel en niet moest doen". Zeker geen eenvoudige situatie, zoals verteld door deze vrouw, die zelfs verslechterde.

“Een paar dagen geleden - schreef de jonge vrouw - belde ze me om me te verwijten dat ik de lakens al te lang niet had verschoond. Ik had geen idee hoe ze daar achter was gekomen, aangezien mijn man haar niet had gebeld. Toen vertelde mijn schoonzus me de waarheid: mijn schoonmoeder had een verborgen camera in de slaapkamer geïnstalleerd om te controleren of ik wel goed voor haar zoon zorgde."

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het is moeilijk om niet verbaasd te zijn over zo'n onthulling. "Ik heb de kamer doorzocht en het gevonden, dus belde ik mijn schoonmoeder en we hebben er ruzie om gemaakt. Ze gaf alles toe en probeerde zichzelf te rechtvaardigen. Ik schreeuwde tegen haar en verbood haar om nog een ​​voet in ons huis te zetten." Op dit punt ging het verhaal verder met een reeks "verwijten", zowel van de schoonmoeder als van haar familie. Alle kritiek was gericht op het gedrag van de vrouw, die naar het oordeel van de familie excessief en te "wraakzuchtig" was geweest, waar ook de echtgenoot het mee eens was.

Dat de schoondochter in kwestie iedereen eraan herinnerde hoezeer de schoonmoeder met die camera was binnengedrongen in de privacy van hun huis, hielp niets. Toen ze Reddit-gebruikers om hulp vroeg, vroeg de vrouw zich af of ze echt verkeerd was door haar uit haar huis te verbannen, en vrijwel iedereen was het daarmee eens. "Laat je man met haar mee naar huis gaan", was een  van de opmerkingen; “door boos op jou te worden, heeft hij zojuist de echtscheiding aangevraagd" is de mening van een ander.

Wat denk jij ervan? Wie heeft er in deze kwestie overdreven?

Advertisement