Zwangere vrouw geeft haar man een Lamborghini van €190.000: "het is de beloning voor de offers die hij zal brengen"

Janine image
door Janine

20 Maart 2022

Zwangere vrouw geeft haar man een Lamborghini van €190.000: "het is de beloning voor de offers die hij zal brengen"
Advertisement

Veel stellen weten het goed: als het eerste kind komt, verandert alles. Wat voorheen voor de hand liggende gewoonten leken, moet bij een kind worden heroverwogen, het is niet langer zo gemakkelijk om te slapen en je wordt in beslag genomen door veel nieuwe zorgen met betrekking tot de baby. Dit zijn tenslotte heel normale dingen, maar voor veel mensen kunnen ze in het dagelijks leven ook een groot probleem vormen.

Zich bewust van de lasten die op haar man kwamen te rusten na de geboorte van de baby die ze verwachtte, heeft de cosmetische influencer waarover we je gaan vertellen besloten hem adequaat te belonen, misschien een beetje te veel. Op welke manier? Door hem een ​​gloednieuwe Lamborghini te geven, een auto ter waarde van ruim 190.000 euro! Zoals vaak gebeurt in soortgelijke gevallen, ging de episode, die op TikTok werd gedeeld, onmiddellijk viraal op het web, wat een groot aantal reacties en opmerkingen opleverde.

via ayunieso24/TikTok

Advertisement
ayunieso24/TikTok

ayunieso24/TikTok

Een zeer precieze overeenkomst, die Anes en haar man Weldan hebben gesloten, een jong echtpaar van respectievelijk 19 en 20 jaar, oorspronkelijk uit Maleisië. Na de bevalling zal het meisje, een influencer op het gebied van cosmetische producten, volgens de traditie van haar familie, haar verplaatsingen en activiteiten moeten beperken gedurende 100 dagen na de geboorte.

Daarom moet de echtgenoot voor de baby zorgen, die zich volledig aan deze taak zal wijden, van het verschonen van luiers tot eten geven, het badje en al het andere. Het zal niet gemakkelijk voor hem zijn om alles alleen te doen, maar hij ontving in ruil daarvoor een "beloning" die verbazingwekkend is.

Advertisement
ayunieso24/TikTok

ayunieso24/TikTok

De jonge Anes, op TikTok bekend als @ayunieso24, heeft namelijk een filmpje op haar account gedeeld waarin ze Weldan geblinddoekt meeneemt naar een autodealer. Daar, wachtend op haar man, stond een gloednieuwe Lamborghini Huracan Evo, compleet met een rode strik eromheen. Ongelovig en verrast voor de supercar, omhelsde de jonge zakenman vreugdevol zijn zwangere vrouw. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom: het overkomt niet iedereen, en niet elke dag, om zo'n geschenk te krijgen voor iets wat voor veel ouders volkomen normaal is.

Wie weet zal Weldan tijdens de slapeloze nachten die hem wachten na de geboorte van zijn zoon, zich troosten bij de gedachte aan zijn Lamborghini die in de garage geparkeerd staat. Eén ding is zeker: de episode riep een lange reeks commentaren en reacties op, waarvan vele geamuseerd en ironisch. "Het zou goedkoper zijn geweest om een ​​fulltime oppas in te huren", schreef een gebruiker; anderen hebben Weldan "een zeer gelukkige echtgenoot" genoemd.

ayunieso24/TikTok

ayunieso24/TikTok

"Ik verwacht dat mijn man dag en nacht voor de baby zal zorgen - merkte Anes op - en daarnaast zal hij aan mijn zijde moeten zijn, want ik zal veel aandacht nodig hebben na de geboorte".

We twijfelen er niet aan dat de jonge echtgenoot, na zo'n geschenk, daartoe bereid zal zijn. Maar we vragen ons af: is het echt nodig om het “offer” van de man op deze manier te belonen? Maar uiteindelijk is het een kwestie van persoonlijke keuzes... Wat vind jij?

Advertisement