De buurman "pest" hem vanwege een parkeerplaats, maar zijn trouwe kraaien nemen wraak voor hem

Janine image
door Janine

23 Maart 2022

De buurman "pest" hem vanwege een parkeerplaats, maar zijn trouwe kraaien nemen wraak voor hem
Advertisement

Het is niet de eerste keer dat we je verhalen vertellen met heel bijzondere en intelligente vogels als hoofdrolspelers: kraaien. Deze dieren staan ​​bij mensen bekend om hun ongelooflijke mentale vermogens, kenmerken die hen intuïtief maken, in staat om complexe redeneringen uit te voeren en zelfs om ons wel of niet leuk te vinden, met genegenheid of wrok.

En soms, zoals in de onderstaande episode, slagen ze er echt in om ons sprakeloos te maken om wat ze doen. Handelingen die niemand zou verwachten van "eenvoudige" vogels, maar die 100% echt en bestudeerd zijn, in dit geval om een ​​menselijk wezen te helpen die in de problemen zat vanwege een pesterige buurman. De kraaien kwamen tussenbeide en de boodschap was duidelijk: je kunt je beter goed gedragen met hen, en ook met hun vrienden.

via Reddit

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Wat is er gebeurd? We vertellen het je meteen. In een bericht gepubliceerd op Reddit, in de groep Petty Revenge, vertelde gebruiker @tempthethrowaway iedereen over zijn moeilijke relatie met zijn buren. "Sinds we naar het nieuwe appartement zijn verhuisd - lezen we - zijn onze buren ons vervelend gaan behandelen. De reden? Ik had geparkeerd in een ruimte voor gehandicapten, omdat ik gehandicapt ben. Jammer dat mijn buurman het van tijd tot tijd leuk vond, om zijn auto daar illegaal te zetten".

"Wij die die plaats legitiem gebruikten - vervolgde de gebruiker - konden dit duidelijk niet waarderen. Dus begon hij ons een heleboel agressieve en bedreigende berichten te sturen, totdat hij zelfs klachten indiende voor geluidsoverlast die we zouden hebben geproduceerd. We zijn een heel rustig en introvert stel - gaat de post verder - en we vallen mensen liever niet lastig". Een uitgangspunt die noodzakelijk is voor de voortzetting.

Advertisement
Felip1/Flickr - Not the actual photo

Felip1/Flickr - Not the actual photo

De auteur van de post zei dat er in dat gebouw geen gebrek is aan kraaien. "Ik heb ze altijd leuk gevonden en daarom besloot ik vriendschap te sluiten - schrijft hij - ik heb ze te eten gegeven en ze vertrouwen me, maar onze buren haten ze. Ze schreeuwen naar ze en jagen ze weg. Een dag gaf mijn buurman mijn vrouw en mij de schuld van krassen en deuken in zijn auto en zei dat hij camera's zou installeren om ons op heterdaad te betrappen."

Het was toen dat de man die werd gepest door de buurman en zijn vrouw besloot om te kijken wat er aan de hand was. Terwijl hij achter het raam keek, recht in de richting van de auto van de buren, realiseerde hij zich wie in werkelijkheid die schade veroorzaakte. En ongelooflijk, het waren de trouwe kraaien die, tussen de ene maaltijd en de andere, geen kans misten om tientallen stenen te verzamelen en ze op de auto van de pestkop te laten vallen, waardoor deze beschadigd raakte.

Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

"Ze namen wraak voor mij", zegt de auteur van de post en, deze vogels kennende, dat geloven we graag. Behalve dat ze intelligent zijn, zijn raven ook aanhankelijk en kunnen ze een band aangaan met mensen alsof ze huisdieren zijn. Het spreekt voor zich dat als iemand "hun" mensen boos maakt, ze een vijand worden. En zo was het in dit geval: zich bewust van wat er gebeurde, handelden ze om recht te doen. Dan kun je ze beter niet provoceren!

Ongelooflijk, nietwaar?

Advertisement