Sprookjesachtige ontmoetingen: ze ontdekt dat ze haar vriend al heeft gezien voordat ze hem ontmoette, een video bewijst het

Janine image
door Janine

07 April 2022

Sprookjesachtige ontmoetingen: ze ontdekt dat ze haar vriend al heeft gezien voordat ze hem ontmoette, een video bewijst het
Advertisement

Als je een meisje bent en vervolgens een jonge vrouw, droom je ervan een sprookjesachtige liefde te kunnen beleven: een romantische ontmoeting met een charmante prins die klaar staat om zijn geliefde mee te nemen op zijn witte paard en haar voor altijd als een koningin te behandelen. Het is niet gezegd dat het zo gaat, maar het is zo mooi om te dromen: soms kan de verbeelding zelfs de fantasie overtreffen en als het waar is dat het begin van elk liefdesverhaal iets magisch heeft, zijn sommige echt te vergelijken met sprookjes!

Zoals bijvoorbeeld een Californisch meisje overkwam, die op sociale netwerken een heel emotionerend feit vertelde, het resultaat van een toevalligheid dat het ongelooflijk maakt.

via Insider

Anyssa Martinez is een 22-jarige liefhebster van Disneyland. In 2019 bezocht ze het park echter zonder zich voor te stellen wat er zou gebeuren. In feite kwam ze er die dag niet achter, maar pas enkele maanden later.

In 2020 ontmoette het meisje Nathan, de twee werden verliefd en werden al snel onafscheidelijk. De grootste gemeenschappelijke passie tussen hen was Disney: ze waren er namelijk allebei grote fans van.

Geen van beiden vermoedde echter dat ze in het verleden al iets hadden gedeeld en dat ze elkaar al hadden gezien. Niet alleen dat: hun eerste echte ontmoeting was zelfs geregistreerd.

Advertisement
anyssatano/Tik Tok

anyssatano/Tik Tok

Anyssa, terugkijkend op de beelden van de dag doorgebracht in Disneyland Park met haar familie, realiseerde zich dat ze bij die gelegenheid Nathan had gefilmd die deelnam aan de Main Street-parade als artiest. Zo'n ongelooflijk toeval dat de jonge vrouw besloot het op haar sociale netwerken te delen, waardoor de video viraal ging.

Maar daar houdt het niet op: de show in kwestie had als thema Assepoester, om de symbolische betekenis van die eerste onbewuste ontmoeting te bezegelen. In het filmpje zie je Nathan duidelijk glimlachen en recht in de richting van Anyssa zwaaien.

“Ik was erg verrast dat iemand in de parade me had opgemerkt, vooral omdat het erg donker was. Ik voelde me echt speciaal', verklaarde de hoofdpersoon van dit romantische verhaal.

Het verhaal tussen de twee begon op Instagram, met een uitwisseling van berichten op initiatief van Nathan waardoor ze vervolgens kennis met elkaar maakten.

Zes maanden later realiseerde Anyssa zich wat er was gebeurd: "Ik keek naar de video's die ik in 2019 had gemaakt en ik zei tegen mezelf: 'Hé, dat lijkt Nathan wel. Ik denk dat hij het is.' Ik mailde hem en hij zei: 'Ja, ik ben het zeker!' Het was het lot", zegt de jonge vrouw geëmotioneerd.

"Ik heb het gevoel dat dit een thema is in veel Disney-films, waarin de personages buitengewone avonturen beleven en belangrijke mensen ontmoeten als ze niet naar hen op zoek zijn. Het is dus waar, liefde overkomt je wanneer je het het minst verwacht”, concludeerde Anyssa.

Echt een prachtig sprookje!

Advertisement