Ze wist niet dat ze zwanger was: ze merkte het toen ze thuis onder de douche beviel

Janine image
door Janine

14 April 2022

Ze wist niet dat ze zwanger was: ze merkte het toen ze thuis onder de douche beviel
Advertisement

Wanneer we verhalen lezen zoals degene die we je gaan vertellen, kunnen we niet anders dan denken dat het leven ons soms op de meest ongelooflijke manieren weet te verrassen, ons voor bewijzen plaatst die we nooit hadden gedacht te kennen.

En in dit geval lijkt het ons gepast om over het leven te praten, omdat de Australische hoofdpersoon van ons verhaal ervan overtuigd was dat ze geen derde kind had kunnen krijgen, hoewel in werkelijkheid de baby al in haar buik groeide, zonder dat ze het wist. Wanneer wist ze dat ze zwanger was? Pas op het moment van de bevalling, die thuis in de badkamer plaatsvond. Een ongelooflijk verhaal dat het verdient om vertelt te worden.

via Metro

Advertisement

Geen tekenen, geen medische onderzoeken, geen ongemak in verband met de zwangerschap: Dimitty Bonnet, een 28-jarige Australische, heeft zeker geen zwangerschap meegemaakt zoals alle andere vrouwen. De reden? Eenvoudig en paradoxaal tegelijk: ze wist niet dat ze een baby verwachtte. Al moeder van twee andere kinderen, samen met Jason, haar 42-jarige echtgenoot, was ze gewend geraakt aan het idee het gezin niet meer uit te kunnen breiden.

Hoewel het paar een derde kind wilde, leken de verschillende mislukte pogingen hieraan een einde te hebben gemaakt. Maar alles was voorbestemd om te veranderen, en op zijn zachtst gezegd op een verrassende manier.

Advertisement

Het was een nacht die Dimitty niet snel zal vergeten waarin ze zich rond 01.30 uur niet lekker voelde en besloot een douche te nemen om wat verlichting te krijgen. "Ik voelde me niet goed sinds de avond ervoor - zei ze - ik ging vroeg slapen en plotseling werd ik wakker met het vreemde gevoel dat ik naar het toilet moest, maar tegelijkertijd daar niet toe in staat was. De pijn was hevig - vervolgde ze - maar ik wilde mijn man niet wakker maken en besloot te gaan douchen."

Dim Timmins/Facebook

Dim Timmins/Facebook

Er gebeurde echt iets ongelooflijks. "Onder de douche begon ik te persen, en toen kwam het hoofdje van de baby eruit." Geschokt begreep ze het: ze was daar aan het bevallen, midden in de douche van haar huis! Nadat ze haar man had geroepen en een ambulance had gebeld, werden moeder en zoon voor medische controle naar het ziekenhuis gebracht.

De kleine Harvey werd geboren, woog 2,7 kg en was gelukkig in orde, net als zijn verbaasde moeder. Maar hoe was zoiets mogelijk? Dimitty legde uit dat ze de afgelopen maanden niet al te veel aandacht had besteed aan haar gewichtstoename en dat ze geen veranderingen in haar cyclus had ervaren. Het gebeurde allemaal op het laatste moment, tot ieders vreugde en verbazing. Alsof dat nog niet genoeg was, had de vrouw een paar dagen geleden, om zeker te zijn, een zwangerschapstest gedaan, die gek genoeg negatief was.

Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Nate en Darci, de oudere kinderen van het paar, waren erg blij met de verrassende nieuwkomer. "Onze vrienden en familie waren allemaal solidair met ons - vertelde de 28-jarige - omdat we helemaal niet waren voorbereid op de komst van Harvey, en iedereen zorgde ervoor dat we hadden wat we nodig hadden om op de best mogelijke manier voor hem te zorgen".

Advertisement