2-jarig meisje wijst naar de overgrootmoeder van haar moeder op een oude foto en zegt: "dit ben ik"

Janine image
door Janine

16 April 2022

2-jarig meisje wijst naar de overgrootmoeder van haar moeder op een oude foto en zegt: "dit ben ik"
Advertisement

Kinderen, met hun onschuld en goedheid, zijn in staat om vreugde te brengen in het dagelijks leven. We zijn altijd gefascineerd door hun manier van communiceren, door de expressiviteit van hun eerste levensjaren, door de helderheid waarmee ze spelletjes en situaties bedenken. Maar een Engelse moeder was er zeker van dat de woorden van haar dochter geen spel of een verzinsel van haar fantasie waren.

via gi_gi216/TikTok

gi_gi216/TikTok

gi_gi216/TikTok

De vrouw filmde terloops een scène die ze later als "verontrustend" beschreef. Zij en haar dochter Ella waren in het huis van haar ouders, de grootouders van het tweejarige meisje. Ella had een oude zwart-witfoto in handen. De foto toont de grootmoeder en overgrootmoeder van haar moeder, in een vervlogen tijdperk. Ze wijst naar de overgrootmoeder van haar moeder en zegt: "dit ben ik". Ze bleef het herhalen: “dit ben ik. Dit zijn oma en ik”, zegt het kleine meisje terwijl ze de foto aan haar moeder laat zien. De vrouw, ongelovig om wat er gebeurde, vraagt ​​opnieuw: “laat je moeder eens zien wie je bent", en kleine Ella wijst naar de overgrootmoeder van haar moeder en herhaalt "dit".

Advertisement
gi_gi216/TikTok

gi_gi216/TikTok

Ella's moeder, die zich op TikTok gi_gi216 noemt, beweert dat Ella die foto nog nooit eerder heeft gezien en niet kon weten wie de afgebeelde vrouwen waren. Op een gegeven moment verscheen Ella's grootmoeder, dat wil zeggen de dochter en kleindochter van de afgebeelde vrouwen, en ook tegenover haar bleef het kleine meisje haar stelling ondersteunen. De TikToker zegt: "Mijn moeder huilde bijna. Mijn dochter heeft mijn moeder hetzelfde verteld, behalve dat ik het ben en de grootmoeder van mijn moeder. Ik heb haar nooit gezegd wie een van de twee was."

gi_gi216/TikTok

gi_gi216/TikTok

De video werd al snel miljoenen keren bekeken en ook de TikTok-gebruikers waren sprakeloos. Zo probeerden ze verklaringen te geven, min of meer plausibele, en enkele hypothesen naar voren te brengen: is het misschien een geval van reïncarnatie of is het gewoon instinct? Veel gebruikers hebben vergelijkbare ervaringen gedeeld en één gebruiker beweert een bijna identieke scène te hebben meegemaakt. Ze vertelt: „Mijn dochter zegt dat ze mijn grootvader is. Ze zingt typische kappersliedjes. Ik ken ze niet eens”.

Advertisement