"Mijn dochter heeft mijn jeugd gestolen": 22-jarige moeder laat zich gaan op TikTok en krijgt kritiek

Janine image
door Janine

18 April 2022

"Mijn dochter heeft mijn jeugd gestolen": 22-jarige moeder laat zich gaan op TikTok en krijgt kritiek
Advertisement

Veel mensen weten hoe het leven verandert als er een kind komt. De blijdschap en voldoeningen zijn talrijk, maar tegelijkertijd is er geen gebrek aan inspanning. Een klein kind is immers niet zelfvoorzienend en voor hem zorgen betekent dag en nacht aandacht moeten besteden aan al zijn behoeften.

De routine verandert volledig en de vermoeidheid kan op de meest uiteenlopende manieren worden gevoeld - en gezien. Kendra Sykes weet hier alles van, de TikTok-gebruiker die over haar dagelijks leven als moeder heeft verteld op haar profiel, en die het onderwerp is geweest van zware kritiek en klachten van gebruikers. Wat hebben ze haar verteld? De vrouw werd beoordeeld op haar leeftijd: Kendra beweert 22 jaar oud te zijn, maar velen geloofden haar niet, gezien haar uitgeputte en beproefde gezicht. Ze ziet er zo vermoeid uit dat de jonge vrouw beweerde dat "haar dochter haar jeugd heeft gestolen".

via La Vanguardia

crzctldy666/TikTok Screenshot

crzctldy666/TikTok Screenshot

Het is op het eerste gezicht moeilijk voor te stellen dat Kendra echt 22 jaar oud is. De waarheid is echter precies dat, en het contrasteert zeker met haar uiterlijk. Donkere kringen, acne en een bijna gelaten uitdrukking kenmerken haar, en het is ook om deze reden dat het meisje heeft besloten stoom af te blazen op haar TikTok-kanaal en alle effecten van het moederschap op haar lichaam te laten zien.

Sykes maakte grapjes en vertelde over de constante slapeloze nachten die ze doorbracht door voor haar dochter te zorgen, en ze zei onder meer dat de kleine Thalia "haar jeugd had gestolen". Ondanks de ironie en de grap is het zeker niet niets om uit te spreken, daarom heeft Kendra kritiek gekregen van veel gebruikers die op haar video hebben gereageerd.

Advertisement
crzctldy666/TikTok Screenshot

crzctldy666/TikTok Screenshot

"Ik hoop dat je dochter je deze woorden nooit hoort zeggen", zei iemand, terwijl anderen, naast dat ze zeker wisten dat Kendra niet echt 22 was, veronderstelden dat haar levensstijl allesbehalve gezond was. Wat de waarheid ook moge zijn, deze moeder wilde gewoon even spuien, en ze verdient zeker geen harde opmerkingen zoals die ze kreeg. Te veel vertrouwen op iemands fysieke verschijning om te beoordelen, zou immers een gedrag moeten zijn dat in elke situatie moet worden vermeden.

Kendra heeft besloten om haar problemen en frustraties publiekelijk te tonen, maar dit is misschien voor veel mensen niet voldoende om haar serieus te nemen. We moeten deze moeder alleen maar wensen dat ze snel stabiliteit en een beetje rust zal vinden, en hopelijk zal ze de verloren slaap inhalen.

Wat vind je van haar verhaal?

Advertisement