Vrouw ontdekt dat haar huis per ongeluk is gesloopt door een bouwbedrijf: "Ik ben er kapot van"

Janine image
door Janine

20 April 2022

Vrouw ontdekt dat haar huis per ongeluk is gesloopt door een bouwbedrijf: "Ik ben er kapot van"
Advertisement

Het huis staat synoniem voor toevluchtsoord, nest, veiligheid: of liever gezegd, zo zou het moeten zijn. Zeker als het huis in alle opzichten ons eigendom is. Ja, want je eigen huis geeft je de zekerheid om op een plek te zijn die ons toebehoort en die ons beschermt en een gevoel van warmte en sereniteit geeft dat niemand ons kan afnemen. In theorie.

Voor een Amerikaanse vrouw was dat namelijk niet zo, integendeel: haar huis werd totaal onverwachts en per ongeluk gesloopt.

via CBS 42

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Het incident vond plaats in de Verenigde Staten, waar Jennifer Pulliam woonde in het huis dat sinds 1965 aan haar familie toebehoorde.

Tijdens een weekend heeft een bouwbedrijf het huis vernietigd. De vrouw hoorde het nieuws van een familielid, die het feit ontdekte. Ze keken online naar een video en identificeerden de naam van het verantwoordelijke bedrijf, maar deze werd niet officieel bekendgemaakt.

Jennifer trok op haar tiende in het pand in, dat van haar grootvader was. Toen ze hoorde wat er was gebeurd, was ze geschokt: "Ik heb twee dagen gehuild, ik was er kapot van."

Op dat punt nam de vrouw contact op met de politie en verklaarde het bouwbedrijf schuldig aan het incident. De eigenaar bekende het huis te hebben gesloopt en verklaarde dat het een vergissing was.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Pulliam zei: “Ik was er niet blij mee toen ze me vertelden dat ze niet konden worden gearresteerd omdat er geen kwaadwillende of schadelijke bedoelingen waren. Ik zou ze gewoon voor de rechter moeten dagen."

De vrouw is voornemens deze weg te volgen door een rechtszaak aan te spannen. Verder heeft ze niet eens de verontschuldigingen gekregen van het bedrijf dat haar de enorme schade heeft aangericht, en ook geen verdere uitleg waarom het is gebeurd.

"Ik weet niet wat ze zullen verzinnen om het te repareren of hoe ze het zullen doen, maar dat huis is van onschatbare waarde voor mij", besloot Jennifer.

Naast de economische waarde had het huis voor de vrouw in feite een enorme emotionele waarde, een aspect dat haar de zaak zou kunnen doen winnen, namelijk de wederopbouw van het huis.

Veel verontwaardigde opmerkingen van gebruikers die de kant van haar kiezen en haar uitnodigen om gerechtigheid te eisen. De bevoegde diensten zullen het verloop van deze op zijn zachtst gezegd ongelukkige situatie bepalen.

Advertisement