Ze stuurt haar dertigjarige zoon het huis uit omdat hij zijn dagen doorbrengt met het spelen van videogames: hij klaagt haar aan

Janine image
door Janine

29 April 2022

Ze stuurt haar dertigjarige zoon het huis uit omdat hij zijn dagen doorbrengt met het spelen van videogames: hij klaagt haar aan
Advertisement

Veel ouders en kinderen weten het goed: het valt niet altijd mee om thuis met elkaar om te gaan. De meningsverschillen kunnen talrijk zijn, waarbij de ontevredenheid met de dag toeneemt en niveaus bereikt die nauwelijks voor mogelijk worden gehouden. Het verhaal dat we je gaan vertellen bewijst het: een geval dat zeker bijzonder is, aangezien de discussies aan de orde van de dag zijn.

Het is niet ongebruikelijk dat sommige kinderen, die de leeftijd van dertig jaar hebben bereikt, het moeilijk vinden om het ouderlijk huis te verlaten. De problemen en motivaties kunnen talrijk en verschillend zijn, maar wanneer luiheid en afwijzing een rol gaan spelen, wordt het pas echt ingewikkeld. Dit lijkt te zijn gebeurd in Mexico, waar de 30-jarige Christian Uriel naar de rechtbank stapte nadat hij door zijn moeder het huis uit was gezet. De vrouw werd aangeklaagd, en probeerde uit te leggen wat er was gebeurd, en het verhaal haalde meteen de krantenkoppen.

via TheGuardian.ng

Advertisement
Magnus Fröderberg/Wikimedia - Not the actual photo

Magnus Fröderberg/Wikimedia - Not the actual photo

Volgens wat is vernomen, woonde Christian maandenlang in het huis van zijn moeder nadat hij zijn baan was kwijtgeraakt. De vrouw zou hem wel willen helpen, maar hij had een houding die op zijn zachts gezegd als lui te definiëren is. Tot het punt dat de moeder van de jongen, uitgeput, tegenmaatregelen zou hebben genomen.

Ze stuurde hem het huis uit met een bezem en gooide water over hem heen: Christian zou het onderwerp zijn geweest van een dergelijke behandeling. Moeder en tante zouden genoeg hebben van zijn luiheid, en dus zouden ze hem het huis uit hebben gejaagd. "Beledigd" door deze houding, ging Christian naar de lokale autoriteiten, diende een klacht in tegen zijn familieleden en verklaarde dat hij naar huis wilde terugkeren en dat hij het slachtoffer was geworden van agressies.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Van haar kant maakte de moeder, toen haar werd gevraagd wat er was gebeurd, haar redenen bekend. "Hij studeert niet en werkt niet", zou ze tegen de rechtbank hebben gezegd en ze vertelde dat hij gedurende de hele periode waarin Christian terugkeerde om bij haar te wonen, nooit zou hebben aangeboden enig huishoudelijk werk te doen, maar het grootste deel van zijn tijd zou hebben doorgebracht op de bank, videogames spelend. Ook de verzoeken van de moeder om een ​​baan te zoeken om bij te dragen aan de kosten waren nutteloos: Christian wilde er gewoon niets van weten, trouw aan zijn sedentaire en luie levensstijl.

In een moment van woede, riep de vrouw haar zus bij zich, en samen zouden ze hem het huis uit hebben gejaagd, met behulp van bezems en water. Natuurlijk hadden de twee een andere manier kunnen kiezen om hun standpunten te verdedigen, maar voor velen is hun verontwaardiging misschien begrijpelijk. Aangeklaagd met vrij ernstige beschuldigingen, zullen ze nu moeten wachten tot de rechtbank uitspraak doet over wat er is gebeurd.

Wat vind jij ervan?

Advertisement