Getuige bestelt pizza op vegetarische bruiloft: bruid wordt woedend

Janine image
door Janine

01 Mei 2022

Getuige bestelt pizza op vegetarische bruiloft: bruid wordt woedend
Advertisement

Hoeveel problemen kan een huwelijk veroorzaken? Wat een vreedzame dag zou moeten zijn om de verbintenis tussen twee mensen die van elkaar houden te vieren, kan vaak uitmonden in een van de grootste gelegenheden voor conflicten en meningsverschillen tussen familieleden en vrienden. Met name tijdens bruiloftslunches of -diners is niet altijd iedereen het met elkaar eens, en voor velen worden ze lang, saai en zelfs teleurstellend wat betreft eten.

De keuzes zijn bovendien aan het bruidspaar, zelfs als de getuige die de hoofdpersoon van ons verhaal is, besloot dat hij genoeg had van het huwelijksbanket dat hij bijwoonde. Honger en de behoefte aan een stevige maaltijd namen het in hem over en hij stapte stiekem over op een "alternatief plan" om het te stillen. Wat heeft hij gedaan? Hij bestelde een pizza en trok, gevolgd door andere gasten, uiteindelijk de woede van de bruid op de hals, die een vegetarisch menu had gekozen. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement
Nenad Stojkovic/Wikimedia - Not the actual photo

Nenad Stojkovic/Wikimedia - Not the actual photo

"Ik was getuige op de bruiloft van mijn vriendin Sara - is te lezen in zijn bericht op Reddit - ik ken haar al bijna 20 jaar, terwijl ik haar man niet zo goed ken. Ik word behandeld met medicijnen die ik moet nemen op een bepaalde tijd van de dag, waardoor ik ook moet eten, dus ik vroeg mijn vriendin hoe laat de maaltijd zou worden geserveerd.

Tot nu toe niets vreemds, behalve dat, toen de gerechten arriveerden, de gasten - inclusief getuigen - merkten dat ze niet overvloedig waren. "Het was een vegetarische bruiloft - legde hij uit - ik ben geen vegetariër, maar ik heb er geen probleem mee om geen vlees te eten, als het zo uitkomt. Het probleem was de grootte van de maaltijden. De hele gang bestond uit salade, één met maïs en één met broccoli".

Het evenement duurde nog lang en de getuige moest ook iets in zijn maag hebben vanwege de medicijnen die hij moest nemen. Wat te doen? "Ik wilde Sara niet lastig vallen - schreef hij - en ik besloot dat ik in het geheim een ​​pizza zou bestellen, deze buiten de receptie zou laten aankomen, in de auto zou leggen en van tijd tot tijd naar buiten zou glippen om een ​​stukje te eten". Het was voldoende om een ​​vriend op de hoogte te stellen van zijn bedoelingen om het woord zich binnen korte tijd te verspreiden.

Advertisement
Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

"Het blijkt dat ik niet de enige ben die zich ongemakkelijk voelt over het gebrek aan voedsel - schreef de getuige vervolgens in zijn post - dus toen ik de bestelling plaatste, waren er andere mensen in de buurt die pizza wilden. Ik bestelde 4 grote pizza’s en legde ze in mijn auto, zodat iedereen kon komen en gaan, en wat kon nemen wanneer ze trek hadden. Niemand merkte iets totdat Sara zag wat er gebeurde". Op dat moment begonnen de problemen.

De bruid was woedend en beschuldigde haar getuige ervan haar in het bijzijn van iedereen belachelijk te maken, en haar in de maling nam om haar keuze om een ​​vegetarische bruiloft te houden. "Geen van de andere gasten die de pizza aten zei iets - schreef hij - ik werd als de enige verantwoordelijke gezien en, zelfs als ik probeerde me te verontschuldigen, ze wilde me niet vergeven".

In het licht van deze situatie wilde de getuige de Reddit-gemeenschap om een ​​mening vragen, met de vraag of hij echt verkeerd was met wat hij deed. De meeste mensen die het verhaal lazen en er commentaar op gaven, waren het erover eens dat hij er goed aan had gedaan, maar vonden wel dat hij alles voor zichzelf had moeten houden toen hij de pizza had besteld.

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement